ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ!

Αμέσως μετά την εξαγγελία του για «ριζική καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας» και τους όρκους αιώνιας πίστης στον διεθνή σιωνισμό, που εξέπεμψε ως «εκλεκτός» καλεσμένος των σύγχρονων «Σοφών της Σιών», ο Κούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον φόβο ανόδου του «κακού» εθνικισμού, στο γεμάτο υποκρισία «διάγγελμά» του για την Συμφωνία προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας:     

«Η λύση που συμφωνήθηκε είναι μια κακή συμφωνία… Επιπλέον μία κακή συμφωνία προσφέρει έδαφος σε περιθωριακά στοιχεία να πλειοδοτήσουν σε κάλπικό εθνικισμό, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σχεδόν παντού στην Ευρώπη».

Αυτό τον μάρανε!

(ΥΓ): Όσο για το ποιος είναι κάλπικος και ποιος όχι, φαίνεται από την διαχρονική θέση της νουδούλας υπέρ της σύνθετης ονομασίας με το «Μακεδονία» μέσα! Ας πάψει, λοιπόν, ο Κούλης να προκαλεί την ελληνική κοινωνία με τις υστερικές κραυγές του, κι άμα του βαστάει (για τον φόβο των παγκοσμίων τυράννων…), ας δηλώσει στα ίσα πως ως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να εφαρμόσει την Συμφωνία, να τον… παραδεχθούμε! Αλλιώς, ας κάνει μόκο!