ΕΙΝΑΙ Ο «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΗΛΙΘΙΕ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΒΙΑΖΕ ΕΦΗΒΗ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΓΚΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ!

Αηδία δίχως όριο προκαλεί στον καθέναν η παρακάτω είδηση, η οποία αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι ο πολυπολιτισμός όταν έρχεται, έρχεται για όλους…

Ένας λαθρομετανάστης λοιπόν στο Βέλγιο προσπαθώντας να αποκτήσει άδεια παραμονής, είχε την φαεινή και αποκρουστική ιδέα να αποπειραθεί να αφήσει έγκυο ένα κορίτσι με νοητική υστέρηση!

Έτσι, το βίαζε για τρεις μέρες σε ένα παρατημένο κτίριο στη Λιέγη. Οι ειδικοί λένε ότι το κορίτσι έχει τις διανοητικές ικανότητες ενός παιδιού επτά ή οκτώ ετών.
Πριν από έξι χρόνια, όντας παράνομος απελάθηκε από το Βέλγιο, αλλά επέστρεψε και βρήκε την κοπέλα. Την πήρε στο ερημωμένο κτίριο και τη βίασε πολλές φορές.

Πρόθεσή του ήταν να την αφήσει έγκυο για να γίνει νόμιμος πολίτης. Για να φτάσει στο στόχο του εμπόδισε την έφηβη να πάρει αντισυλληπτικά χάπια.

Σύμφωνα με την κόρη δεν είχε άλλη επιλογή επειδή ο άνδρας την έπνιγε και ήταν εξαιρετικά βίαιος. 

Να ευχηθούμε στους «συμπαραστάτες» και τους «αλληλέγγυους» εκτός από το να χαίρονται τέτοιου είδους αποβράσματα, να τους δώσουν και τις κόρες τους για να ικανοποιήσουν την αρρώστια τους!

Κ.Π.