ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τον «ξενοδόχο» ελληνικό λαό, τρεις άνθρωποι της πολιτικής έχουν αυτή την στιγμή –ως εκ της θέσεώς τους- την δυνατότητα να αποτρέψουν την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Πρώτος ο «ανεύθυνος άρχων» Πάκης Παυλόπουλος. Ο οποίος, έχει την δυνατότητα να παραιτηθεί και να προκληθούν άμεσα εκλογές! Έτσι, θα χάσει μεν τους παχυλούς μισθούς ενός χρόνου και βάλε που υπολείπεται μέχρι το τέλος της προεδρίας του, αλλά θα κερδίσει μια θέση στο Πάνθεον της Ιστορίας!  Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνει αυτό που πρέπει; Ούτε μία, αν κρίνουμε από το πολιτικό παρελθόν και παρόν του, αλλά κι από τις εικόνες που βγήκαν προς τα έξω από την χθεσινή του συνάντηση με τον αρχιπροδότη Τσίπρα. Είχε ένα χαμόγελο ευτυχίας μέχρι τ’ αυτιά!

Ο δεύτερος είναι ο Καμμένος. Ο οποίος μπορεί πανεύκολα να ρίξει την κυβέρνηση και εκτός από το όνομα της Μακεδονίας μας να σώσει και το πολιτικό του σαρκίο! Φυσικά και δεν θα το κάνει, γιατί είναι και ο ίδιος στο κόλπο της μεγάλης προδοσίας, και μάλιστα με ειδικό ρόλο – να παριστάνει τον εκ του ασφαλούς… διαφωνούντα!

Ο τρίτος είναι ο Κούλης. Που μπορεί να βγει και να δεσμευθεί, ενώπιον Θεού και λαού, ότι ως αυριανός πρωθυπουργός της χώρας, δεν θα σεβαστεί και δεν θα εφαρμόσει οποιαδήποτε συμφωνία υπογράψουν οι Τσιπροκαμμένοι. Από την στιγμή που θα το κάνει, παγώνουν όλα! Όμως, ούτε αυτός πρόκειται να σώσει το όνομα της Μακεδονίας μας, γιατί στην ουσία συμφωνεί με την προδοσία, αλλά παριστάνει τον διαφωνούντα για προφανείς λόγους πολιτικού κόστους!

Συμπέρασμα: Και οι τρεις προαναφερόμενοι μπορούν, αλλά δεν θέλουν! Και μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποτρέψει την προδοσία και να σαρώσει τους προδότες! Τώρα είναι η ώρα του και ελπίζουμε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Ή τώρα ή ποτέ!