ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη τύπου έδωσε προ ολίγου ο υπουργοπάνος Καμμένος για την επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας και πούλησε νταηλίκι εκ του ασφαλούς!

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η συμφωνία δεν θα γίνει δεκτή από δημοψήφισμα ή από τη βουλή των Σκοπίων και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος και το μόρφωμά του θα την καταψηφίσει όταν θα έρθει για κύρωση στην ελληνική βουλή, θέτοντας και θέμα κομματικής πειθαρχίας. Επανέλαβε βεβαίως ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον Κοτζιά και πως δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά…

Το θέμα είναι ποια κυβέρνηση εννοεί!

Διότι, οι Τσιπροκαμμένοι δεν έχουν σκοπό να φέρουν άμεσα στη βουλή την συμφωνία εκχώρησης του ονόματος που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες στις Πρέσπες!

Το σατανικό σχέδιο της συγκυβέρνησης των ΠΡΟΔΟΤΩΝ έχει ως εξής:

Πρώτα θα κυρωθεί η συμφωνία από την βουλή των Σκοπίων. Αφού συμβεί αυτό, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα στείλουν επιστολή σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με την οποία θα δηλώνουν την συμφωνία τους για είσοδο των Σκοπίων στους δύο οργανισμούς – με την είσοδο στο ΝΑΤΟ να γίνεται άμεσα στην προσεχή Σύνοδο.

Από κει και πέρα, η κυβέρνηση των Σκοπίων θα πρέπει να κάνει δημοψήφισμα (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018!) κι αν το αποτέλεσμά του είναι θετικό να προχωρήσει στη συνταγματική αναθεώρηση. Αφού ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες, τότε θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία στην ελληνική βουλή! Δηλαδή, στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019!!!

Αλλά μέχρι τότε, οι Τσιπροκαμμένοι θα έχουν κάνει εκλογές (πιθανότατα τον προσεχή Οκτώβριο), θα τις έχουν χάσει και ο… υπερπατριώτης Καμμένος θα έχει μείνει στην απέξω! Οπότε, υπ’ αυτήν την έννοια, ούτε κυβέρνηση θα ρίξει, ούτε θα υπερψηφίσει την Συμφωνία!

(ΥΓ): Κάτω τώρα η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!