ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ «ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»: ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πραγματικό… ρεσιτάλ έδωσε ο Κούλης Νουδούλης, από βήματος της ετήσιας Συνόδου των σύγχρονων «Σοφών της Σιών» (Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής), στην οποία ήταν καλεσμένος – ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που είχε φέτος αυτό το «προνόμιο», να είναι ο «εκλεκτός» των «εκλεκτών»!

Εκεί, λοιπόν, ο χαριτόβρυτος Κούλης κήρυξε τον… πόλεμο στον «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία»: «Είναι ανάγκη να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση των φαινομένων της ξενοφοβίας και του ρατσισμού που πλέον είναι μια πραγματικότητα στην Ευρώπη.

Και συνέχισε ως εξής: «Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ατολμία».

Αφελές ερώτημα 1ο: Εφόσον οι Εβραίοι δεν διώκονται στην εποχή μας σε καμμιά χώρα της Ευρώπης, κατά ποιού «ρατσισμού» και ποιάς «ξενοφοβίας» στρέφεται ο Κούλης; Αυτών που αφορούν τους μουσουλμάνους «πρόσφυγες»; Και γιατί να ενδιαφέρονται γι’ αυτούς οι σύγχρονοι «Σοφοί της Σιών»; Μήπως ως νεοταξίτες – παγκόσμιοι τύραννοι, που κινούν τα νήματα της εθνικής και κοινωνικής διάλυσης των ευρωπαϊκών εθνών, με πολιορκητικό κριό τους δήθεν «πρόσφυγες»;

Αφελές ερώτημα 2ο: Ποια είναι η πιο «ρατσιστική» και «ξενόφοβη» χώρα στον κόσμο, η οποία αφενός μεν δεν δέχεται ούτε ένα «προσφυγάκι» στα εδάφη της και αφετέρου δε, όσους κατάφεραν να λαθρομεταναστεύσουν εκεί, τους διώχνει με συνοπτικές διαδικασίες; Μήπως είναι το Ισραήλ;