ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ, ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής έδωσε ο σύντροφος Φλαμπουράρης και κάλυψε πλήρως τον συνοδοιπόρο Καμμένο και το ψεκασμένο τσούρμο του, που θα παραστήσουν τους… Μακεδονομάχους όταν θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. Εκ του ασφαλούς βεβαίως, καθότι η συγκυβέρνηση διαθέτει και… ρεπατζήδες (τους εθνομηδενιστές του Ποταμιού):

«Προφανώς και μπορεί να αντέξει ο κυβερνητικός συνασπισμός από μια τυχόν καταψήφιση της επερχόμενης συμφωνίας εκ μέρους των ΑΝ.ΕΛ.».

Προσθέτοντας, πως «το θέμα αυτό δεν υπήρχε στην αρχική κυβερνητική ατζέντα, ούτε ήταν μέρος της μεταξύ μας συμφωνίας συνεργασίας».

Μέγας ψεύτης ο σύντροφος Φλαμπουράρης, για χάρη των Καμμένων ψευτοπατριωτών! Η σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία ήταν προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως ανακοινώθηκε από τον mister Tsipra στην σχετική ομιλία του στη βουλή και βέβαια υπερψηφίστηκε από τους ψεκασμένους, με χέρια και με πόδια! Ιδού και το βίντεο που το αποδεικνύει: