ΤΑ… «ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

«Πήρε την απάντηση που της έπρεπε η εγκληματική οργάνωση των χρυσαυγιτών», κραυγάζει ο Ριζοσπάστης, αναφερόμενος στην ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή Παναγιώταρου, που σύμφωνα με τα συντρόφια «επιδόθηκε σε αντικομμουνιστικό ντελίριο και ανέσυρε διάφορα «μπαγιάτικα κουλούρια» περί «Ριζοσπάστη», «902» κ.ο.κ.».

Ποια είναι τα «μπαγιάτικα κουλούρια»; Η πλήρης εφαρμογή της μνημονιακής νομοθεσίας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ των σπαγκοραμμένων του Περισσού, οι αθρόες απολύσεις (και χωρίς αποζημίωση!) πολλών εξ’ αυτών που… περίσσευαν, η παράνομη (γιατί η συχνότητα ήταν δημόσια περιουσία που είχε παραχωρηθεί προσωρινά στο ΚΚΕ) πώληση του 902 σε… offshore εταιρεία αγνώστου ιδιοκτήτη και άλλα… φιλεργατικά, που δεν συμφέρει το ΚΚΕ να ακούγονται.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «μαντρόσκυλα του κεφαλαίου», έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1ον) Δεν ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής που έσπευσε (πολύ προσφάτως, για να μιλήσουμε και για… φρέσκα κουλούρια) να… στριμωχτεί σε εκδήλωση των ολιγαρχών Βαρδινογιάννηδων, μαζί με όλη τη μεταπολιτευτική σαπίλα, αλλά ο… επαναστάτης Κουτσούμπας!

2ον) Δεν παρευρέθηκε στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής ο ολιγάρχης Κόκκαλης, αλλά στο συνέδριο του… τιμημένου κουκουέ, «στην τοποθεσία Περισσός», όπως υπερηφάνως έγραφε στο Facebook!

Επιστρέφουμε, λοιπόν, τον χαρακτηρισμό στα κόκκινα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου!