ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ “GAY”. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, EINAI KAKO NA EINAI ΚΑΝΕΙΣ “GAY”;

Λύσσαξαν από το κακό τους τα συντρόφια, για την εκτίμηση που κάναμε, πως ο «πουστόμαγκας» (όπως τον χαρακτηρίζει ο εγνωσμένων αριστερών φρονημάτων συγγραφέας Ηλίας Πετρόπουλος) Άρης τους, αν ζούσε στην εποχή μας θα ήτανε «παρούσα» στο “Gay Pride” των Αθηνών, με… φτερά και πούπουλα!

Και μας έστειλαν χολερικά σχόλια, συνοδευόμενα από φωτογραφίες με… πηγάδες, κρεμάλες και τα συναφή!

Οποία έκπληξις! Αυτοί που –όπως λένε- αγωνίζονται κατά της «ομοφοβίας» και των διακρίσεων, κουνώντας τους θλιβερούς κώλους τους στις γιορτές της παρακμής, να μας βρίζουν και να μας απειλούν γιατί γράψαμε πως ο «αρχηγός των ατάκτων» το είχε το κουσούρι! Γιατί ωρέ συντρόφια; Είναι κακό να είναι κανείς “gay” (για να μην το πούμε όπως λέγεται λαϊκά); Είναι προσβολή; Κατάντια; Ντροπή; Αίσχος; Όνειδος; Που πήγε άραγε η ομοφυλοφιλική σας… υπερηφάνεια (αυτό θα πει “gay pride”!), μωρή λινάτσες; Χάθηκε στο δρόμο;

Αχ, συνάμενα και κουνάμενα συντρόφια, ακόμα να σκοτώσετε τον… ομοφοβικό που κρύβετε μέσα σας! ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡCIA και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», είναι επιτακτική ανάγκη να οργανώστε επειγόντως μαθήματα… ανεκτικότητας στις ξεκούμπωτες ρόμπες της αριστεράς, με καθηγητή το… Τζέϊσον – Αντιγόνη! Απαγορεύοντας αυστηρώς και δια ροπάλου, πάσα χρήση… βαζελίνης!

*** Για να μη σκούζουν πάλι τα συντρόφια, τα ενημερώνουμε πως η φωτογραφία του Αρούλη με ζαρτιέρες, προέρχεται από το αριστερό περιοδικό «Ιδεοδρόμιο», που την δημοσίευσε εν έτει 1980.