ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ… ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ: ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!

Περνούν οι μέρες, περνούν οι ώρες και δεν χτυπάει το… τηλέφωνο! Κρεμασμένη από τα… καλώδια του τηλεφώνου του Ζάεφ είναι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, τις τελευταίες ημέρες! Περιμένουν εναγωνίως –και το «διαρρέουν» κιόλας στα ΜΜΕ!- ένα τηλεφώνημα του Σκοπιανού πρωθυπουργού, για να δεχθεί την προδοτική λύση στην οποία έχουν προσυμφωνήσει – με την «μεσολάβηση» των Αμερικανών (για «Βόρεια Μακεδονία»).

Πάντως, ο Ζάεφ υποσχέθηκε με δηλώσεις του πως θα κάνει το τηλεφώνημα… σύντομα: «Είναι επιθυμία μας να έχουμε λύση στο θέμα της ονομασίας πριν την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 28 και 29 Ιουνίου και πριν από την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 25 και 26 Είμαστε στα τελευταία λεπτά των προσπαθειών να έρθουμε κοντά ο ένας στις θέσεις του άλλου και όταν συμβεί αυτό θα ανακοινώσουμε από κοινού τα ευχάριστα νέα για τους κατοίκους των δυο χωρών».

Είπε επίσης, ότι «είναι αναγκαίο η λύση να είναι ποιοτική, αξιοπρεπής που να διατηρεί την μακεδονική ταυτότητα γιατί μόνο έτσι θα το δεχθούν θετικά οι πολίτες της χώρας που θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα».

Ο δε Κοτζιάς, που… αδημονεί να προδώσει περισσότερο απ’ όλους, επιμένει πως το τηλεφώνημα θα γίνει σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε σε επαγρύπνηση, γιατί πλησιάζει η μαύρη ώρα της προδοσίας!