ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Γράφει η Κορίνα Πενέση
Οι προκλήσεις των τούρκων εναντίον μας δεν έχουν τέλος. Και γιατί όχι, άλλωστε, αφού μας κυβερνούν άχρηστοι.

Έτσι, λοιπόν, σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προέβη ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, από τη Σμύρνη.

Ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σχολιάζοντας σε προεκλογική του ομιλία τις αντιδράσεις που προέκυψαν σε Κύπρο κι Ελλάδα για το προεκλογικό βιντεάκι της παράταξής του που δείχνει την Κύπρο ως τουρκική, ο Μπαχτελί απόρησε για την αντίδραση λέγοντας:

«Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;’. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική.».

Συνεχίζοντας, δε, το εθνικιστικό παραλήρημά του πρόσθεσε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του ίδιου μογγόλου τον Μάρτιο σχετικά με την καταστροφή της Σμύρνης:
«Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο», είπε ο Μπαχτσελί.

Και εμείς έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΥΕΘΑ Καμένο. Περαστικά μας! 

Αλλά μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί και θα δώσει ένα αξέχαστο μάθημα στον Ερντογάν, τον Μπαχτσελί και τους υπόλοιπους που ονειρεύονται οθωμανικές αυτοκρατορίες…