ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΜ

 

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ημέρες, η νέα πατριωτική συγκυβέρνηση της Αυστρίας αποφάσισε το σφράγισμα τζαμιού και την απέλαση κάποιων ιμάμηδων.

Η αιτία ήταν η αναπαράσταση της μάχης της Καλλίπολης, που έγινε στο συγκεκριμένο τζαμί  από παιδιά ντυμένα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής, τα οποία περπατούσαν σε παράταξη, χαιρετούσαν στρατιωτικά και κρατούσαν τουρκικές σημαίες.
Πρόκειται για κάτι ανάλογο που είχε γίνει πέρυσι στην καρδιά της Αθήνας (στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι), σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει η «Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος», του διαβόητου Τζαβέτ Ασλάμ!

Σ’ εκείνη την εκδήλωση μίσους προς τους άλλους λαούς, μικρά πακιστανόπουλα, ντυμένα με στρατιωτικές στολές και κραδαίνοντας ψεύτικα (για την ώρα…) αυτόματα όπλα και σημαίες του Πακιστάν, ορκίζονταν στον Αλλάχ και επαναλάμβαναν ρυθμικά κάθε λίγο και λιγάκι «Πακιστάν», όταν διέκοπτε τον παραληρηματικό και γεμάτο φανατισμό λόγο του ένα -άριστα!- εκπαιδευμένο παιδάκι!

Τι έλεγε δεν ξέρουμε, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από το αλλόφρων ύφος του, το μάτι του που… γυάλιζε και τις συνεχείς επικλήσεις στον ουράνιο Αλλάχ!

Μόνο που μόλις έγιναν γνωστά όλα αυτά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου (του… υπερπατριώτη), όχι μόνο δεν απέλασε τους υπευθύνους, αλλά δυνάμωσε κι άλλο το… κύμα «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς αυτούς.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ» (ΒΙΝΤΕΟ)!