Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ… OUTING: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΧ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ»!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Τσαντίστηκε ο τρίτος κυβερνητικός εταίρος της συγκυβέρνησης (ο σύντροφος Καλαϊτζίδης, του Ρουβίκωνα), με την -εξευτελιστική για… επαναστάτη- αποκάλυψη ότι προσφάτως κατέφυγε στην… Αστυνομία όταν άγνωστοι του έκλεψαν το σπίτι, την οποία αποκάλυψη «χρεώνει» σε κύκλους της νουδούλας κι άρχισε το… outing!

Έτσι, σε ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλύπτει ότι το ψευδοκράτος επί σαμαροκρατίας χάρισε το κτίριο του ΒΟΧ (στο οποίο έχουν στήσει τη γιάφκα τους…) στα συντρόφια του Ρουβίκωνα. Ιδού η αποκάλυψη του τρίτου κυβερνητικού εταίρου:    

«… Οπότε αποφάσισα να αποκαλύψω κι εγώ κάποιες πληροφορίες.
Θα γυρίσω πίσω στο φθινόπωρο του 2013. Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό Σαμαρά. Είναι περίοδος που έχουν προηγηθεί μεγάλες κινητοποιήσεις για τη εκκένωση της Βίλας Αμαλίας. Πολλές εφημερίδες, κανάλια και ιντερνετικά blogs στοχοποιούν και τις υπόλοιπες καταλήψεις στην Αθήνα, με πρώτη και καλύτερη την κατάληψη του Βοξ.
Αποφασίζουμε τότε μια αντιπροσωπεία από την κατάληψη να πάμε στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, (που ανήκει το Βοξ) και να «τρίξουμε τα δόντια» στην τότε διοίκηση που μέσω διαρροών δήλωνε ότι θα εκκενώσει τον χώρο μας. Φτάνουμε στα γραφεία και ζητάμε να δούμε τον τότε διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο. Αυτός μας δέχεται αμέσως και πάμε στο γραφείο του. Αφού ξεκινάμε και του ζητάμε εξηγήσεις, αυτός προς μεγάλη μας έκπληξη τηλεφωνεί μπροστά μας στον υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση. Του λέει ότι είμαστε στο γραφείο του. Μετά από μία μικρή συνομιλία κλείνει το τηλέφωνο και μας λέει: » Συμφωνήσαμε με τον υπουργό». «Σας το νοικιάζουμε με το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ το μήνα», (το Βοξ νοικιαζόταν  πριν γίνει κατάληψη 12.000 ευρώ το μήνα) «θα πω στο συμβούλιο του ΙΚΑ ότι θα το κάνουμε ως κοινωνική παροχή. Εμείς φυσικά δε δεχτήκαμε και φύγαμε».

Τους το χάριζαν οι Σαμαράδες έναντι 50 ευρώ (ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο με 11.950 ευρώ το μήνα!!!), αλλά τα συντρόφια… τσιγκουνεύτηκαν ακόμα και το πενηντάρικο και σηκώθηκαν κι έφυγαν! Η δε κυβέρνηση Σαμαρά δεν προχώρησε κατόπιν στην εκκένωση της «κατάληψης», άρα χάρισε το κτίριο στους «κοινωνικούς αγωνιστές» χωρίς να εισπράττει ούτε καν το εξευτελιστικό ποσόν του «ενοικίου» της… «κοινωνικής παροχής»!

Συμπέρασμα: και τότε προστατευόμενοι και τώρα προστατευόμενοι! Φανταστείτε να μην ήταν και… επαναστάτες!