ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟΝ… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ. ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ… ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ;

Ως γνωστόν, η πατριωτική συγκυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι θα απελάσει πολλούς ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και θα κλείσει επτά τεμένη προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό Ισλάμ». 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, ήταν η αναπαράσταση της μάχης της Καλλίπολης από παιδιά ντυμένα με στρατιωτικές στολές, που περπατούσαν σε παράταξη, χαιρετούσαν στρατιωτικά και ανέμιζαν τουρκικές σημαίες, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα τεμένη της Βιέννης, που ανήκει στην Τουρκική Ένωση της Αυστρίας (Atib), που συνδέεται άμεσα με την Τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Θεμάτων (Diyanet).

Αμέσως μετά την απόφαση της αυστριακής κυβέρνησης, ο Ερντογάν Πασάς τέθηκε μπροστάρης στον… αντιρατσιστικό αγώνα: «Το κλείσιμο από την Αυστρία επτά τεμενών και η απέλαση ιμάμηδων είναι αποτέλεσμα του λαϊκιστικού, ισλαμοφοβικού, ρατσιστικού κύματος διακρίσεων σε αυτή τη χώρα».

Οι ντόπιοι «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», Τσιπροκαμμένοι, κουκουεδαριό και CIA, τι κάνουν; Δεν θα συμπαραταχθούν μαζί του; Ή μήπως… ντρέπονται;