«ΠΑΡΟΥΣΑ» ΚΑΙ Η –ΔΗΘΕΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ»- ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ «ATHENS PRIDE»!

Δεν θα είναι μόνο η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (του δήθεν… ευσεβούς χριστιανού Καμμένου) «παρούσα» στο σημερινό παρακμιακό “Athens Pride”, αλλά και η –δήθεν «συντηρητική»- νουδούλα!

Η οποία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με προσωπική εντολή Κούλη, θα στείλει πολυμελή αντιπροσωπεία «ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους» – όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Στην πολυμελή αντιπροσωπεία της νουδούλας θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, ο γραμματέας κοινωνικών δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου Κύρα Κάπη και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Όπως βλέπουμε, δεν είναι μόνο τα Μνημόνια, η τυφλή υποταγή στον αμερικανοσιωνισμό, ο «αντιρατσισμός» και ο «αντιφασισμός» που ενώνουν τις δύο βασικές (αλλά και όλες τις υπόλοιπες…) συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Είναι και τα παρακμιακά «Gay Pride»!

(ΥΓ): Είναι άγνωστο ακόμα αν η αντιπροσωπεία της… ανοιχτόμυαλης νουδούλας θα παραστεί και με… ανάλογη αμφίεση στην παρακμιακή εκδήλωση, ή αν θα φοράνε… πολιτικά. Είδομεν!