ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΗΣ ΛΕΤΣΑΡΙΑΣ!

Όπως τα είχαμε πει συμβαίνουν! Η συριζοψεκασμένη λετσαρία, που έχει χρεωθεί από τους νεοταξίτες αφέντες της –εκτός όλων των άλλων- και την διάλυση του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας, χρησιμοποιεί την κομμουνιστική μέθοδο του «σαλαμιού».

Όπως δεν είναι δυνατόν κάποιος να καταβροχθίσει ολόκληρο το σαλάμι και το κόβει σε φέτες, έτσι και οι τσαιπροκαμμενικοί εθνικοί ολετήρες διαλύουν βήμα προς βήμα την ελληνική οικογένεια!    

Και το ομολογούν κιόλας, με χάρη και καμάρι: «Είμαστε στα μισά του δρόμου και οφείλουμε να φτάσουμε στο τέλος του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διαβόητη Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγούν τι ακριβώς εννοούν:

«Είμαστε στα μισά του δρόμου, στην αρχή μιας μεγάλης ανατροπής, που έτσι κι αλλιώς έχει καθυστερήσει δεκαετίες.

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ…

Είμαστε στα μισά του δρόμου, στην αρχή μιας μεγάλης ανατροπής, που έτσι κι αλλιώς έχει καθυστερήσει δεκαετίες. Αλλά η αρχή έγινε, με ελλείψεις, κενά, ωστόσο επώδυνα, με συγκρούσεις, με τις καμπάνες της πολιτικής και θρησκευτικής ορθοδοξίας να χτυπούν στους θλιβερούς ρυθμούς του κοινωνικού ρατσισμού, της ομοφοβίας και τρανσοφοβίας…».

Αφού δε απαριθμούν τα «επιτεύγματά» τους (που δεν θα γίνονταν πράξη αν δεν έβαζαν «πλάτη» οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και «εκβίαζαν» ανατροπή της συγκυβέρνησης…), αποκαλύπτουν τα επόμενα βήματά τους, που θα είναι και τα τελειωτικά, για την επίτευξη του νεοταξίτικου σκοπού τους:   

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ…

Αλλά είπαμε, είναι μόνο η αρχή. Δεν μας φτάνουν τζούρες δικαιωμάτων, δεν μένουμε στην αρχή του δρόμου. Θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος του, με το κίνημα ζωηρό και ανυπάκουο. Με μας δίπλα του, μαχητικά στην όχθη της ισονομίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Διεκδικούμε και προχωράμε:

Πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως Φύλου των συντρόφων, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι κάθε παιδί θα έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει σε οικογένειες, που δεν θα αξιολογούνται νομικά και κατά συνέπεια κοινωνικά, σαν κατώτερες.

Την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, που μεγαλώνουν με δύο γονείς, αλλά στερούνται νομικά τον έναν, έτσι ώστε και οι δύο γονείς να είναι νομικά υπεύθυνες/οι για τη φροντίδα των παιδιών τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξασφαλίζεται ότι οι διατάξεις του αστικού κώδικα για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εφαρμόζονται ισότιμα προς όλα τα άτομα…».

Όχι στην εκπούστευση της ελληνικής κοινωνίας! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!