ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ Ο… ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΗ «ΣΤΑΛΙΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ»

Επειδή κάποιοι… βλάκες (φυτά της ΚΝΕ που εμφανίστηκαν ως… εθνικιστές) μας έκαναν την… παρατήρηση για δημοσίευμά μας, στο οποίο εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους ο Κουτσούμπας πρέπει να βρει τρόπο να… αυτοκτονήσει δημοσίως την ημέρα και ώρα της συνάντησης του Τραμπ με τον «Στάλιν των καιρών μας», υποστηρίζοντας πως ΚΚΕ και Β. Κορέα δεν έχουν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις, ανασύρουμε από το… σεντούκι  το προ ολίγων ετών κουκουέδικο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, πατέρα του σημερινού τυράννου της Β. Κορέας :

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.

Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.

Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».