ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Να μη γελιόμαστε, οι προδότες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο και πλέον το μόνο που μένει είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Η οποία, καθυστέρησε λίγες ημέρες, λόγω των συλλαλητηρίων. Δεν ξέρω αν θα επαληθευθεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, που προανήγγειλε την «τελική λύση» για σήμερα ή για αύριο, αλλά «τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα». Αυτό για το οποίο οι προδότες έχουν δεσμευτεί στους Αμερικανούς αφέντες τους, θα γίνει οπωσδήποτε!

Ενώ, λοιπόν, είναι στο «παρά πέντε» της προδοσίας, επιχειρούν -για να την καλύψουν!- επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, δημιουργώντας τεχνητή ένταση με την Τουρκία, για να δείξουν ότι είναι… καλοί πατριώτες και τους… παρεξηγούμε!

Επειδή του Τσίπρα δεν του πάει ο ρόλος (ούτε και των υπολοίπων συριζαίων), τον… πατριωτικό αντιπερισπασμό την έχουν αναλάβει οι δύο… σεσημασμένοι «υπερπατριωταράδες», ο πρόεδρος Πάκης και ο υπουργοπάνος Καμμένος και ήδη έχουν αρχίσει τους φραστικούς λεονταρισμούς. Ο δε Ερντογάν Πασάς, άλλο που δε θέλει, μιας και με την τεχνητή ένταση και τις λεκτικές «αντιπαραθέσεις» θα κερδίσει πόντους ενόψει των επικείμενων εκλογών στην Τουρκιά.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, θ’ ακούσετε πολλά «υπερπατριωτικά» και «ζητωπόλεμα» από Πάκη και Καμμένο – και αναλόγου ύφους απαντήσεις από την απέναντι πλευρά! Μην τσιμπάτε! Είναι απάτη που βολεύει αμφοτέρους!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!