ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ: ΠΑΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΚΑΝΑΝ… ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ!

 

Παρεούλα Γεωργιανών έκανε… χρυσές δουλειές σε περιοχές της Αθήνας. Μάλιστα, ένα… καλόπαιδο απ’ αυτούς καταζητείται και για τη συμμετοχή του σε συμμορία συμπατριωτών του, οι οποίοι έκαιγαν τα θύματά τους με πυρωμένο ηλεκτρικό σίδερο!

Ενώ οι πληροφορίες που έχουν φθάσει στην αστυνομία τον φέρουν να έχει διαφύγει πιθανόν στο εξωτερικό, ένας άλλος Γεωργιανός από τους πέντε συλληφθέντες καταζητείτο με ένταλμα και από την ισπανική αστυνομία για ένοπλες ληστείες και στην Ιβηρική!

Η συμμορία Γεωργιανών που εξαρθρώθηκε, διέπραττε ληστρικές εισβολές σε διαμερίσματα συνοικιών της Αθήνας, όπως Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παγκράτι, Κολωνό, Χαλάνδρι και κέντρο πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο της  επιχείρησης σε Αθήνα, Αγίους Αναργύρους και Εξάρχεια, συνελήφθησαν οι πέντε αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης ηλικίας 28, 36, 41, 42 & 43 ετών.

Ορμητήριο της ομάδας αποτελούσαν καταστήματα στο κέντρο των Αθηνών, στα οποία σύχναζαν κυρίως ομοεθνείς τους και τους προσέφεραν ασφάλεια προκειμένου να καταστρώνουν με ακρίβεια τα επιχειρησιακά τους σχέδια.

Αρκετές φορές μάλιστα, τα μέλη της οργάνωσης μετά από τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων συγκεντρώνονταν όλοι μαζί στα καταστήματα αυτά, προκειμένου να προβούν στην αποτίμηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών τους και στο μοίρασμα των κερδών.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού και εξωτερικού! Μακάρι αυτοί που στηρίζουν να μπουκάρουν στα δικά τους σπίτια για να νιώσουν την… ενσωμάτωση από πρώτο χέρι!

Κ.Π.