ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΣΥΝΕΧΉΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Χιλιάδες Έλληνες στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας - Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής! Συνεχής ενημέρωση

Την ώρα που η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών με την υποκριτική απάθεια και την συνενοχή του «συνταγματικού τόξου» είναι έτοιμη να ξεπουλήσει την Ιστορία μας στους σκοπιανούς σφετεριστές, σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα: Κάτω τα χέρια μας από την Μακεδονία μας!

Σε 24 πόλεις της επικράτειας, στην Μακεδονία, αλλά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συμμετείχαν και διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Η συμμετοχή Συναγωνιστών στις συγκεντρώσεις ενάντια στην προδοσία είναι μαζική σε Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Κοζάνη, Νέα Μουδανιά, Πέλλα, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Σιάτιστα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Θήβα, Χαλκίδα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Κατερίνη

Καβάλα

Πέλλα

Λάρισα

Κοζάνη

Χανιά

Παρακρατικοί κουκουλοφόροι της αριστεράς προσπάθησαν στα Χανιά να επιτεθούν στην συγκέντρωση για την Μακεδονία μας και απωθήθηκαν.

Λαγκαδάς

Πτολεμαΐδα

Ρόδος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhrh-apanthsh-tou-ellhnikou-laou-apenanti-sthn-eperchomenh-prodosia-kanen#ixzz5HfQtR68P