ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ… ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!

Ο κύβος ερρίφθη και στις 14 Ιουνίου θα κληθούν –για μια ακόμα φορά!- συριζαίοι και ψεκασμένοι πρώην… μνημονιοσχίστες («μ’ έναν νόμο, σ’ ένα άρθρο» – έτσι έλεγαν τότε οι ταγαρόμαγκες!) να πουν το χιλιοειπωμένο «ναι σε όλα». Μιλάμε για το… μεταμνημονιακό Μνημόνιο, το… συμπληρωματικό (Supplemental Memorandum of Understanding).

Και βέβαια, εκτός των άλλων, οι συριζοψεκασμένοι θα κληθούν να ψηφίσουν για δεύτερη φορά (η… παρθενική τους ήταν με τον νόμο του… «ταξικού αποστάτη» Κατρούγκαλου) την σφαγή των συντάξεων, από 1/1/2019.

Μάλιστα, για να δείξουν στο πόπολο πως οι συριζοψεκασμένοι βουλευτές είναι… ευαίσθητοι και… δυσκολεύονται να υπερψηφίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα (έστω και με… «πόνο ψυχής»), έχουν διαρρεύσει την «είδηση» πως θα τους κάνουν… «μασάζ» εντεταλμένοι υπουργοί, για να τους πείσουν.

Πάντως, το καλύτερο «μασάζ» θα τους το κάνει ο ελληνικός λαός (που σε πονεί και που σε σφάζει!), έτσι και τους συναντήσει στο δρόμο του, έτσι και κυκλοφορήσουν σε… μη ελεγχόμενες περιοχές και χωρίς τις στρατιές των αστυνομικών που τους συνοδεύουν!