Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πουλάει τρελίτσα ο σεσημασμένος εθνομηδενιστής Μπουτάρης, ο οποίος απαντώντας στην εναντίον του ανακοίνωση που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, σχετικά με τις «άθλιες δημόσιες τοποθετήσεις του Γιάννη Μπουτάρη για τη Γενοκτονία των Ποντίων», πάει να τους βγάλει όλους τρελούς, υποστηρίζοντας πως έπεσε… θύμα σκόπιμης παρερμηνείας των λεγομένων του από τους… κακούς ακροδεξιούς. Ιδού τι είπε ο ξεδιάντροπος τσαρλατάνος:

«Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Γιατί δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεται. Ποτέ δεν έκανα δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία ή τους Πόντιους. Εκτός κι αν αναφέρονται σε δηλώσεις μου οι οποίες επίτηδες παραποιήθηκαν και αλλοιώθηκε το νόημά τους, από τους γνωστούς ακροδεξιούς κύκλους που με συκοφαντούν συστηματικά και διαδίδουν ψέματα».

Όσοι δεν έχετε δει το βίντεο τις προηγούμενες μέρες, δείτε το τώρα για να διαπιστώσετε το μέγεθος του χυδαίου εθνομηδενισμού του ανδρός!