ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ: ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Θέλουν οι Τσιπροκαμμένοι να κρυφτούν πίσω από την δήθεν «ηρωική διαπραγμάτευση» με τα Σκόπια, αλλά οι  αφέντες τους Αμερικανοί δεν τους αφήνουν! Και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα!

Κάλεσαν, λοιπόν, τους Σκοπιανούς (τους οποίους αποκαλούν «Μακεδόνες», στο επίσημο ανακοινωθέν…) να μετάσχουν σε άσκηση του ΝΑΤΟ με την ονομασία «Saber Strike 18», που θα διεξαχθεί στην περιοχή των Βαλτικών κρατών και της Πολωνίας, κατά μήκους των συνόρων τους με την Ρωσσία – δείχνοντας έτσι πως θεωρούν δεδομένη την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από τους Τσιπροκαμμένους, που θα οδηγήσει στην είσοδο των ψευτομακεδόνων στο ΝΑΤΟ.

Στην εν λόγω άσκηση, που θα διεξάγεται μέχρι τις 15 Ιουνίου, μετέχουν 19 χώρες του ΝΑΤΟ (στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ήδη και η «Μακεδονία»!) και μια χώρα που τυπικά δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ (το Ισραήλ) με συνολικά 18.000 στρατιώτες και δεκάδες άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη, ως «επίδειξη αποφασιστικότητας και αλληλεγγύης της Συμμαχίας σε μια περίοδο όπου οι συνεχείς ασκήσεις της Ρωσσίας ανησυχούν τα γειτονικά κράτη».

Μια ακόμα απόδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο! Όλοι αύριο στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, να σκιάξουμε τους διεθνείς αφέντες και τους ντόπιους προδότες και να τους αναγκάσουμε ν’ αλλάξουν σχέδια!