Η ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ

Χαλάει τον κόσμο τις τελευταίες μέρες το σταλινικό υπόλειμμα που ακούει στο όνομα Μπογιόπουλος, «καταγγέλλοντας» δήθεν λογοκρισία του από το Facebook.

Σύμφωνα με την καταγέλαστη «καταγγελία» του, «το Facebook, μετά από αιτήματα που δέχτηκε, μπλόκαρε το προφίλ «Νίκος Μπογιόπουλος» εξαφανίζοντας ταυτόχρονα την ανάρτηση με τίτλο «Τι κάνατε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;» που είναι άρθρο δημοσιευμένο στον «Ημεροδρόμο».

Στην πραγματικότητα, το Facebook (κατά πάγια τακτική του σε τέτοιες εικόνες…) «γκριζάρισε» όχι την ανάρτηση, αλλά μια φωτογραφία με εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς, με την σημείωση ότι «η φωτογραφία αυτή μπορεί να δείχνει βίαιο ή σκληρό περιεχόμενο». Όπως δε γνωρίζουν όλοι οι χρήστες (ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού!), μπορούν να «πατήσουν» πάνω στην φωτογραφία και να την δουν κανονικά, «με δική τους ευθύνη», ενώ στην συνέχεια δίνονται οι επιλογές «Εμφάνιση φωτογραφίας» και «Να καλυφθεί η φωτογραφία».

Δηλαδή, παραμύθι κυρά μου είναι η «λογοκρισία» και ο Μπογιόπουλος πάει να βγάλει «από τη μύγα ξίγκι», για να παραστήσει το… θύμα.

Μάλιστα, στο παιχνίδι της… θυματοποίησης του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ και των… ψεκασμένων «υπερπατριωτών» συνοδοιπόρων του, Μπογιόπουλου, μπήκε και ο κομισάριος Κοντονέσκου (εκ του Τσαουσέσκου, στην χώρα του οποίου σπούδασε), που… διαμαρτυρήθηκε για την… λογοκρισία!!!

Φυσικά, ο επιλεκτικά… ευαίσθητος κομισάριος ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί στο Facebook για την υπαρκτή (και ολική!) λογοκρισία που υφίστανται οι εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τα στελέχη, τα μέλη και οι απλοί φίλοι του Κινήματος.

(ΥΓ): «Θαρραλέε» Μπογιόπουλε, πες «Βαρδινογιάννης» άμα σου βαστάει, για να σε… παραδεχτούμε! Ξέρεις εσύ γιατί…