ΒΑΡΕΛΟΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΖ. ΣΤΙΣ… 32 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

Την ίδια ώρα που τέσσερα τουρκικά F-16 πραγματοποιούσαν σωρεία υπερπτήσεων πάνω από νησιά του Αιγαίου μας, εξευτελίζοντας –για μια ακόμα φορά!- την Ελλάδα, ο… υπερπατριώτης Καμμένος προανήγγειλε από τα Ψαρά όπου βρίσκεται για να παραστεί σε εκδηλώσεις, την επέκταση των εθνικών χωρικών υδάτων (ΕΧΥ) άνω των 6 μιλίων και την οριοθέτηση της ΑΟΖ.

«Βρισκόμαστε σε μια στιγμή που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα χωρικά μας ύδατα με την αναγνώριση της ΑΟΖ και την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου. Η Ελλάδα σύντομα θα εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο και θα μετατραπεί σε παραγωγό χώρα φυσικού αερίου, και αργότερα πετρελαίου. Το Πολεμικό Ναυτικό θα υπερασπίζεται τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας και της Ελληνικής Αποκλειστικής Ζώνης».

Πως θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο η συγκυβέρνηση των κακομοίρηδων, που ο εκπρόσωπός της δεν τολμάει να προσεγγίσει τα Ίμια για να καταθέσει ένα στεφάνι στην μνήμη των ηρώων, που κάνει γαργάρα την απόβαση Τούρκων κομάντος στην νησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς» και το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας, που ο εθνικός εναέριος χώρος της γίνεται σουρωτήρι επί καθημερινής βάσεως, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ., δεν το εξήγησε το… λιοντάρι μας.

Προφανώς η συγκυβέρνηση των ξεφτιλισμένων θα κάνει ηρωική έξοδο το φθινόπωρο (για να προλάβει το τσεκούρεμα των συντάξεων, που θα γίνει την 1/1/2019…) και ο μπούλης Πανούλης θα’ χει να λέει πως θα προχωρούσε σε επέκταση των χωρικών μας υδάτων και οριοθέτηση της ΑΟΖ, αλλά… δεν πρόκανε. Τσου ρε «Λάκη»!