ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΜΕ»… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Πυρ και μανία είναι οι Τουρκαλάδες μετά την απελευθέρωση και των τελευταίων τεσσάρων εκ των 8 Τούρκων αξιωματικών, λόγω παρέλευσης του δεκαοκταμήνου, που αποτελεί το ανώτατο όριο προφυλάκισης. 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ αποκάλυψε πως ο mister Tsipras είχε δώσει το λόγο του στον Οθωμανό Πασά του, πως θα του στείλει πεσκέσι τους 8, αλλά δεν τον τήρησε:

«Με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην Ελλάδα ο κύριος πρωθυπουργός της, αμέσως μετά το πραξικόπημα, είχαμε ένα θετικό κλίμα ότι αυτοί θα εκδοθούν στην Τουρκία. Ομολογουμένως είχαμε ελπίδες. Σκεφθήκαμε ότι ο κ. Τσίπρας κρατάει τον λόγο του, ότι είναι λόγος ανδρός…».

Πράγματι, από τις δηλώσεις του Τσίπρα και των υπολοίπων κυβερνητικών, τις πρώτες μέρες, αλλά και από το κλίμα που καλλιεργούσαν τα συριζοψεκασμένα ΜΜΕ, φαινόταν ξεκάθαρα πως οι 8 θα στέλνονταν από κει που ήρθαν. Ωστόσο, οι Τσιπροκαμμένοι έκαναν πίσω και δεν τους παράδωσαν στους Τούρκους, φοβούμενοι την εναντίον τους κατακραυγή του ελληνικού λαού…

Τέλος, ο Μποζντάγ απείλησε πως: «ότι και να κάνουν είναι καθήκον μας να βρούμε εκείνους τους πραξικοπηματίες στρατιώτες της οργάνωσης του Γκιουλέν, να τους πακετάρουμε και να τους φέρουμε στην Τουρκία. Όπου και να πάνε».

Οι Τσιπροκαμμένοι που θα κρυφτούν άραγε, στην περίπτωση που οι Τούρκοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους;