ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟ.ΠΑ. – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ…ΧΑΛΕΠΙ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΒΙΟ.ΠΑ. για την Ελληνική Αυγή θα είναι η ατμομηχανή της τοπικής οικονομίας του Δήμου μας.
Μια περιοχή προνομιούχος, δίπλα στην Αττική Οδό. 
Η περιοχή όπου θα επενδύσουμε για να αντιμετωπίσουμε την υψηλή ανεργία των νέων – και όχι μόνο – ο τομέας της πόλης όπου θα υποδεχθεί καινοτόμες εταιρείες, εταιρείες που θα δώσουν ώθηση και ενέργεια σε έναν Δήμο που δεν έχει μάθει να επενδύει και να αναπτύσσει πρωτοβουλίες.
Οι εικόνες που θα δείτε στο φωτορεπορτάζ της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, δεν είναι ούτε από την Καμπούλ, ούτε από το Χαλέπι ούτε από την βομβαρδιζόμενη Δαμασκό.
Είναι από μια απαξιωμένη περιοχή της πρωτεύουσας της χώρας εν έτη 2018 και μάλιστα από ένα σημείο που θα έπρεπε να βοά από ζωή. 
Από το ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων
Σκουπίδια παντού, «βομβαρδισμένοι» γεμάτοι λακκούβες  δρόμοι, επιχειρήσεις-φρούρια, αποξηραμένα χόρτα σε ύψος ενήλικου ανθρώπου, κατεστραμμένα πεζοδρόμια και βουνά από μπάζα πεταμένα στους δρόμους συνθέτουν ένα σκηνικό εγκατάλειψης στον ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων.
Σε κάποια σημεία τα μεταλλικά καλύμματα των φρεατίων εκλάπησαν από…ευπαθείς με αποτέλεσμα οι δρόμοι να κρύβουν ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ παγίδες για τους διερχόμενους οδηγούς.
Τα σκουπίδια αποτελούν εστία μόλυνσης για τους εργαζομένους και κανείς δεν ξέρει τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στην υγεία τους αυτή η κατάσταση.
Μπάζα και αποξηραμένα χόρτα σε μεγάλες εκτάσεις αποτελούν πιθανές εστίες πυρκαγιάς ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία θ ανέβει επικίνδυνα. Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο, καθώς τα μέσα πυρόσβεσης μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να ακουστούν στην προκείμενη περίπτωση.
Οι επιχειρηματίες είναι υποχρεωμένοι λόγο της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή να μετατρέπουν τις επιχειρήσεις τους σε φρούρια.
Υψηλά κάγκελα και φράκτης για μέγιστη όση ασφάλεια…Όσο για φωτισμό το βράδυ ανύπαρκτος!
Τα πεζοδρόμια είναι κυριολεκτικά κατεστραμμένα με αποτέλεσμα να είναι κυριολεκτικά αδιάβατα για τους περαστικούς…Υπάρχει όμως… «πρόβλεψη για τους ΑΜΕΑ…»
Τα εγκαταλελειμμένα κτήρια θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη στην Συρία, ενώ ολοκληρώνουν το σκηνικό της εγκατάλειψης τα ετοιμόρροπα κτίσματα που το βράδυ φιλοξενούν τοξικομανείς και εμπόρους ναρκωτικών. Έναν  ακόμα δημόσιο κίνδυνο στην πολύπαθη περιοχή μας.
Εφιστούμε την προσοχή στην σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου μας, καθώς είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα ανάμεσα στους διερχόμενους, ή να έχουμε κάποια εκδήλωση σοβαρής πυρκαγιάς μέσα τον αστικό ιστό που θ αφήσει πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές και θα βάλει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας.
Ο…Δήμος των έργων άφησε μια από τις νευραλγικές περιοχές του Δήμου μας κυριολεκτικά να ρημάξει! Αλήθεια τι θα γινόταν στον Δήμο μας αν δεν ήμασταν…οι πρώτοι σε έργα κύριε Παππού;