ΡOYBΙΚΩΝΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ (ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΠΑΣΑ ΜΑΣ)!

Δεν είναι μόνο συγκυβερνήτες των Τσίπρα-Καμμένου (τρίτη κυβερνητική συνιστώσα, με αποστολή την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού!) τα συντρόφια του «Ρουβίκωνα». Εξυπηρετούν ταυτοχρόνως κι άλλα συμφέροντα, ξένων αφεντάδων!

Έτσι, μέλη της «συλλογικότητας» εισέβαλαν σήμερα στο γραφείο του καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Καλιαμπάκου, όπου πέταξαν μπογιές και αποχώρησαν ως… συνήθως (σαν… κύριοι). Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους που δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό βόθρο indymedia, η νέα «παρέμβασή» τους αφορούσε τις εξορύξεις πετρελαίου στην Ήπειρο. Στην ανακοίνωση χρησιμοποιούν το γνωστό επιχείρημα των παρδαλών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που εναντιώνονταν στον ρωσσικό αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (εξυπηρετώντας τα αμερικάνικα συμφέροντα…), δηλαδή της… «ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής» που δήθεν θα επέλθει, και ολοκληρώνουν ως εξής:   

«Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ εγκατάλειψη των σχεδίων για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων σε χερσαία και θαλάσσια κοιτάσματα».

Πρόκειται απλώς για… οικολογικό παραλογισμό των συντρόφων; Κομματάκι δύσκολο, διότι το ότι είναι παρακρατικοί δε σημαίνει πως είναι και αφελείς. Πίεση ασκούν, για διαμοιρασμό του εθνικού πλούτου με τους Τουρκαλάδες – «καζάν-καζάν» (μισά – μισά), όπως είχε απαιτήσει και ο Οθωμανός Πασάς τους, τα συμφέροντα του οποίου υπηρετούν!