ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ

Η λεκτική σύγκρουση υπουργοπάνου και βουλευτών ΝΔ για το ταξίδι στο Μονακό, πέρα από τα πιπεράτα της υπόθεσης, έδωσε συμπεράσματα.

Το πρώτο και προφανές είναι ότι ο πρώτος τη τάξει στο Άμυνας, δεν έχει καμία απολύτως αυτοσυγκράτηση. Όχι μόνο είναι κουτσαβάκης αλλά δεν έχει και κανένα ενδοιασμό να το επιδεικνύει. Η πραγματική εικόνα του χαρακτήρα του όμως, είναι αυτή που φανερώνεται όταν βρίσκεται μπροστά στο χρήμα. Πλατιά χαμόγελα και υποκλίσεις. Νταής όπου τον παίρνει, γλείφτης όπου δεν το παίρνει.

Ο υπουργοπάνος έχει και μια ιδιαίτερη αγάπη στην πολυτέλεια, τα ταξίδια, τον τζόγο, το ποτό και την επίδειξη εν γένει. Γνωστό βέβαια αυτό, μας το έχει δείξει πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του. Έχει φυσικά και μια ταιριαστή με αυτόν σύζυγο που θα πρέπει όμως, άμεσα να επενδύσει σε μαθήματα μακιγιάζ γιατί στις φωτογραφίες βγαίνει με πολύ σκληρές γωνίες. Αν θελήσουμε κάποιον να μας δείρει, υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι κι ούτε και θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι ο υπουργός μας, τις τρώει τις κλωτσιές του. Χαλάει την δημόσια εικόνα του.

Τον Καμμένο τσακίστηκε να τον υποστηρίξει ο Τζανακόπουλος, ο πρωθυπουργός δηλαδή. Είναι όμως απορίας άξιο πώς, η κυβέρνηση που υποστηρίζει τόσο ξεκάθαρα το «δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων να επιβάλλονται στους ετεροφυλόφιλους… κατάπιε αμάσητο το τουίτ του υπουργού που μέμφθηκε τους βουλευτές της ΝΔ. Είναι τελικά, όντως ηθικά μεμπτό το να είσαι πούστης; Μπορούμε ελεύθερα να βρίζουμε κάποιον χρησιμοποιώντας τον σεξουαλικό προσανατολισμό του; Ο αντιρατσιστικός στην περίπτωση των μελών της κυβέρνησης δεν έχει ισχύ;

Το τουίτ ήταν και σεξιστικό αλλά παρά το ότι υπάρχει μια πολύ δραστήρια επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Γραμματεία Ισότητας Φύλων, δεν υπάρχει καμία δημόσια καταδικαστική ανακοίνωση. Το δε Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής /Φύλου ΣΥΡΙΖΑ ενώ πρόσφατα διοργάνωσε μια σχετική ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, έχει πάθει επιλεκτική μουγκαμάρα στην περίπτωση του υπουργοπάνου. Τί γίνεται; Πού είναι οι πύρινοι σχολιαστές;

Τσιμενταρισμένη η συμμαχία ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Τσιμενταρισμένη και απόλυτα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για τον Τσίπρα. Αυτό φυσικά αναδεικνύει και τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες του Καμμένου για όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης. Αυτού του ανεπάγγελτου τραμπούκου που εκτός από το γεγονός ότι είναι γιος του μπαμπά του, δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικότερο. Όχι μόνο ξεγέλασε και έκλεψε ψήφους από τον πατριωτικό χώρο αλλά συνεχίζει να ρίχνει ξύλα στη φωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και να την συντηρεί. Χωρίς ΑΝΕΛ, κυβέρνηση δεν υπάρχει. Το μεταξύ τους «σκότωμα» και οι «διαφωνίες» είναι απλά μέρος της παράστασης που δίνουν.

Σκοτωθήκαμε να διώξουμε τον βασιλιά ρε παιδιά και καταντήσαμε να προικίζουμε κακομαθημένους πρίγκιπες της Τρούμπας.

Μ.Γ.