ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Πωρωμένοι φονιάδες που βρίσκονται στην υπηρεσία της μνημονιακής – κατοχικής ψευτοκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη, όπως άλλοι ομοϊδεάτες τους, έκαψαν ζωντανούς τους τρεις (συν μια αγέννητη ψυχή) υπαλλήλους στην Μαρφίν!

Οι επίδοξοι φονιάδες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου σε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς την ώρα που σχολούσαν από την υπηρεσία τους!

Το λεωφορείο κινούνταν επί της οδού Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση ανατολικά και λίγο μετά τη διασταύρωση με την οδό Εθνικής Αμύνης, οι επίστρατοι των Τσίπρα και Καμμένου βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου και πέταξαν στο λεωφορείο περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ και σαν από θαύμα δεν υπήρξε τραγωδία, με δεκάδες νεκρούς!

Είναι προφανές, ότι τα κατοχικά ανδρείκελα της Μέρκελ και του Τραμπ βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, ενόψει της επικείμενης προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας, κι έχουν ξαμολήσει τα κόκκινα σκυλιά τους για να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία!

Έλληνες, τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!