ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο Λαό: Από τον Ρουβίκωνα στην υπόθεση Μπουτάρη - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και για μία σχεδόν ολόκληρη εβδομάδα η χώρα ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Ο λόγος; Το γνωστό επεισόδιο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, το οποίο κάποιοι ονόμασαν “φασιστική επίθεση”!

“Φασιστικές” είναι όλες οι επιθέσεις και οι άμυνες είναι κατά κανόνα… “δημοκρατικές” ή “αριστερές” ακόμη και όταν αναρχοκομμουνιστές δέρνουν μέσα στο Πανεπιστήμιο έναν καθηγητή και αναλαμβάνουν μάλιστα την ευθύνη και είναι και γνωστοί οι δράστες και βεβαίως δεν είναι ούτε “φασίστες”, ούτε Χρυσαυγίτες και πάλι η επίθεση είναι “φασισιστική”! Προς Θεού! Ούτε λέξη για την αριστερά, είναι άγγελοι εξ ουρανού!

Τι κι αν ο Λένιν σαφέστατα συνδέει την επανάσταση των μπολσεβίκων με την τρομοκρατία; Δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει σημασία ότι και ο “πατερούλης” τους Στάλιν ξεκίνησε την “επαναστατική” του καριέρα με πολύνεκρες ληστείες τραπεζών! Για όλα αυτά δεν θα ακούσετε λέξη από την Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι από χέρι νικημένη ιδεολογικά και πολιτικά από την αριστερά!

Και η δυσάρεστη έκπληξη για το αμαρτωλό τους σύστημα, το ανιστόρητο κι αντεθνικό, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που τολμά και λέει την Αλήθεια, η μοναδική εθνική δύναμη ενάντια στην μαρξιστική διαστρέβλωση της Ιστορίας μας! Από την άλλη πλευρά, με το Mακεδονικό να ευρίσκεται σε κρίσιμο σημείο πάρα πολύ βολική αυτή η υπόθεση Μπουτάρη… για τα ξεπουλημένα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ αυτής της χώρας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; “ΝΙΚΗΣΑΜΕ”!

Εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί, ο νέος… Παύλος Μελάς(!), ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τον Mακεδονικό του αγώνα και για τον λόγον αυτόν δήλωσε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στην διάρκεια της συναντήσεώς του με τον ολοζώντανο… “εθνομάρτυρα”, Μπουτάρη: “Το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα Μακεδονία είναι μια μεγάλη νίκη και ακόμη μεγαλύτερη να συμφωνήσουμε ότι άλλο πράγμα η δική μας Μακεδονία -που έρχεται από τη μακρά παράδοση του αρχαίου ελληνικού κόσμου- και άλλο η δική τους παράδοση και το δικό τους πολιτισμικό πρόσημο.”

Ώστε έτσι λοιπόν, κερδίσαμε με το να παραχωρούμε το όνομα Μακεδονία, αυτή την ίδια την Ιστορία και την ψυχή μας! Όμως η στάση τους, η στάση των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ για εμάς είναι απόλυτα προβλέψιμη και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι είπα μέσα στη Βουλή μία εβδομάδα πριν, στις 18 Μαΐου: “Οι διαρροές που υπάρχουν είναι για «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν». Το Ίλιντεν ήταν μια βουλγάρικη και σλάβικη επανάσταση, όπως έχει γράψει ο Ίωνας Δραγούμης, είναι όχημα αλυτρωτισμού, αλλά επειδή είστε μπολσεβίκοι τακτικιστές χρησιμοποιείτε την τακτική «δύο βήματα μπρος, ένα βήμα πίσω». Δεν θα είναι αυτή η πρότασή σας. Ρίχνετε μια ακραία πρόταση, για να πάτε στο Gorna ή στο Nova Makedonija.” Επιβεβαιωθήκαμε για μία ακόμη φορά!

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: “ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ”

Έρευνες επί ερευνών, εξέταση του τηλεοπτικού υλικού, παρουσίαση φωτογραφιών στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους συλληφθέντες, προκειμένου να συνδέσουν το επεισόδιο με τον Μπουτάρη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ψευδολογίες στο διαδίκτυο και δημοσιεύματα τα οποία ενέπλεξαν, χωρίς επιτυχία βεβαίως, τους βουλευτές μας Κασιδιάρη και Γρέγο και όσο για τις διαψεύσεις τους, αυτές στα ψιλά

Όμως η επίθεση όπως είπανε οι “ενημερωτές” του λαού μας (για κακή του τύχη) ήταν “φασιστική”. “Φασιστική” επίθεση χωρίς φασίστες με έναν διαρρήκτη, ο οποίος κατέθεσε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε ποιον κτυπά και κάποιους νεαρούς εντελώς άσχετους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ανάμεσα στους μεγάλους ενημερωτές και ο γνωστός Παύλος Τσίμας, ο οποίος όταν έκανε καριέρα στην ΚΝΕ, έγραφε με αφορμή την τραγωδία του Τσέρνομπιλ να τρώνε άφοβα οι Έλληνες λαχανικά γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος από την ραδιενέργεια!

Μέσα στο κλίμα αυτό, το νοσηρό και θολό, ήλθε και ο αντίλογος για την κόκκινη τρομοκρατία, η οποία έχει δολοφονήσει δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια και ήλθε και η συζήτηση στον περίφημο “Ρουβίκωνα”. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν την μεγάλη συγκέντρωση για την Μακεδονία στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018 βγήκε στο διαδίκτυο κορυφαίο στέλεχος του περίφημου «Ρουβίκωνα», των προστατευόμενων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ, και είπε ότι… «θα χυθεί αίμα»!

Διέταξε τότε η Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, την 1η Φεβρουαρίου του 2018, πριν δηλαδή τέσσερεις ολόκληρους μήνες να γίνει εξέταση. Και έχουμε τώρα τέλη Μαΐου και δεν έχει γίνει τίποτα! Αυτό είναι κράτος; Ή μήπως είναι ένα κράτος ακριβώς στα μέτρα και στις επιθυμίες αυτών που κυβερνούν και οι οποίοι θέλουν είτε με τον “Ρουβίκωνα”, είτε με αστυνομικές επιχειρήσεις εκτεταμένες, πάντοτε κατ’ επιλογήν, να τρομοκρατήσουν τον λαό; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, ίσως δίνει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “Καθημερινής”, της Κυριακής 27 Μαΐου 2018, με τίτλο “Ήξεις αφήξεις από Κοντονή για Ρουβίκωνα” και υπότιτλο “Μισή καταδίκη της δράσης του” και στην συνέχεια το εξής: “Οριακές αλλά εντός των πλαισίων του νόμου χαρακτήρισε ορισμένες από τις ενέργειες του Ρουβίκωνα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σε απόλυτη συμφωνία με τον Κοντονή και ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζης, που δεν… ανήκε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ(!), όπως δήλωσε ο ίδιος στην Βουλή και ήταν απλά σοσιαλιστής! Ο οποίος Σπίρτζης στην δημοσιογράφο Παπαδάκου του Άλφα, την Παρασκευή το μεσημέρι δήλωσε ότι άλλο ο ακτιβισμός του Ρουβίκωνα και άλλο αυτοί που έχουν ιδεολογία την βία! Για να θυμόμαστε, αμέσως μετά το εθνικό συλλαλητήριο στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018, είχαμε τον άγριο ξυλοδαρμό με σφυριά και λοστούς δύο Ευέλπιδων στο Μοναστηράκι, όπου και εκεί υπάρχουν κάμερες, αλλά ποτέ δεν μάθαμε ποιοι τους κτύπησαν, όπως δεν μάθαμε ποτέ και τους δολοφόνους της Μαρφίν και γενικά τους ενόχους κάθε εγκλήματος με δράστες αριστερούς… Φαίνεται πως οι κάμερες έχουν συγκεκριμένα πολιτικά φρονήματα…

Αντίθετα, στην Μυτιλήνη πριν λίγο καιρό, όπου έγινε πορεία διαμαρτυρίας κατά της επισκέψεως του Αλέξη Τσίπρα όπως και στην Θεσσαλονίκη οι κάμερες λειτούργησαν θαυμάσια και έγιναν κατ’ ευθείαν συλλήψεις και δίκες! Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βαδίζει προς δύο κατευθύνσεις. Η μία κατεύθυνση είναι η τρομοκρατία μέσω παρακρατικών συμμοριών, όπως ο “Ρουβίκωνας”, προκειμένου να φοβίσουν τον λαό. Η άλλη κατεύθυνση είναι σκληρή αστυνομική καταστολή εναντίον όποιου διαμαρτύρεται ενάντια στην κυβέρνηση και τους εκλεκτούς της!

Απέναντι σε αυτήν την επιχείρηση τρομοκρατίας εναντίον ενός ολόκληρου λαού η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο είναι θλιβερός ουραγός, αλλά διαγράφει πανικόβλητη και όποιο στέλεχός της τολμήσει να διατυπώσει εθνικές θέσεις. Όλα δείχνουν ότι αυτό που τρέμει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η οργή του λαού και περιστατικά, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα τέτοιο πολιτικό κλίμα ώστε να τον οδηγήσουν στην μοίρα του ΠΑΣΟΚ του Μαΐου και Ιουνίου του 2012.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να συμβεί γιατί ήταν πρωταγωνιστές σε πλείστα περιστατικά που καλλιεργήσαν αυτό ακριβώς το κλίμα… Φυσικό είναι, λοιπόν, να στρέφουν την οργή και την μήνη τους εναντίον του πιο ζωντανού τμήματος του Ελληνικού λαού, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι και η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι σε αυτήν την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromokratwntas-enan-oloklhro-lao-apo-ton-roubikwna-sthn-upothesh-mpoutarh#ixzz5HGhjS3N4