ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Εκτός από τις καθιερωμένες πλέον ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής» από την τσιπροκαμμενική τσογλαναρία (που γίνονται πάντα τις ίδιες ημέρες και ώρες στα ίδια μέρη…), είχαμε και το κάψιμο μιας ελληνικής σημαίας!

Πιο συγκεκριμένα, οι προγραμματισμένες «ασκήσεις» έλαβαν χώρα στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα και λίγο αργότερα κάηκε και η σημαία.

Μάλιστα, όπως φαίνεται κι από την σχετική φωτογραφία, τα τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου (του «υπερπατριώτη»!) κρατούσαν ψηλά τη σημαία στην οποία είχαν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επιδεικτικά προς τους αστυνομικούς, σαν να τους λένε: «κάνουμε ότι γουστάρουμε, εμείς είμαστε το κράτος και μην τολμήσετε να μας ακουμπήσετε γιατί θα βρείτε το μπελά σας από τον Τσίπρα και τον Καμμένο μας».

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν έγινε καμμία σύλληψη, ούτε καν προσαγωγή.
Και βέβαια, η πρόκληση δεν έγινε καθόλου τυχαία, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή! Η τσιπροκαμμενική αλητεία θέλει να τρομοκρατήσει τους Έλληνες ενόψει των λαϊκών κινητοποιήσεων κατά της επικείμενης προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας!