ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ F-35; ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ… ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Ενώ τα ελληνόφωνα ΜΜΕ του Καμμένου των πρεσβειών (αμερικανικής και ισραηλινής) συνεχίζουν το παραμύθι περί επιβολής… εμπάργκο όπλων στην Τουρκιά (κατόπιν επιμονής του εβραϊκού λόμπι, όπως μας βεβαιώνουν), η υπόθεση της παράδοσης των F-35 προχωράει κανονικότατα!

Έτσι, μετά την ανακοίνωση της τουρκικής κυβέρνησης ότι τα δύο πρώτα F-35 παραδίδονται επισήμως στη τουρκική Αεροπορία στις 24 Ιουνίου και τον Σεπτέμβριο θα σταλούν στη Τουρκία, αφού ολοκληρώσουν οι Τούρκοι πιλότοι την εκπαίδευσή τους και η αμερικανική κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι η παράδοση θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις της υπουργού Αεροπορίας των ΗΠΑ, Χέδερ Γουίλσον, σε απάντηση ερωτήματος σχετικού με το αν η προμήθεια των ρωσσικών S-400 από την Τουρκία προκαλεί πρόβλημα στο ΝΑΤΟ, απάντησε πως «μεταξύ στενών συμμάχων όλα επιλύονται, επιβεβαιώνοντας την παράδοση στις 21 Ιουνίου και την εν συνεχεία μεταφορά τους στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο. Και το μόνο που ζήτησε από τους «στενούς συμμάχους» ήταν το εξής: «τα αεροσκάφη αυτά να μην βρίσκονται κοντά στους χώρους που θα είναι οι S-400», προφανώς για να μην «εξετάσουν» οι Ρώσσοι τεχνικοί.

Αυτά, για να μη μας ταΐζουν κουτόχορτο τα «εθνικόφρονα» καμμενάκια-αμερικανοσιωνιστάκια του διαδικτύου!