ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Στις διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς δεν πάμε για να παραδώσουμε όπως λένε κάποιοι ανόητοι, αλλά για να πάρουμε», δήλωσε τις προάλλες, με ύφος χιλίων καρδιναλίων από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, με τον δήμαρχο της πόλης να κουνά καταφατικά και με έκδηλη ικανοποίηση το κεφάλι του. Το τι ακριβώς θα πάρει η Ελλάς το προσδιόρισε κατηγορηματικά ο κύριος Τσίπρας: ένα προσδιορισμό μπροστά από τον όρο «Μακεδονία», ένα προσδιορισμό που καθώς ισχυρίστηκε θα συνιστά νίκη για τη χώρα μας!

Η αριστερά φυσικά, μπορεί να νιώθει ξεχωριστή ικανοποίηση για το γεγονός πως επιτυγχάνει σήμερα μέσω των επαίσχυντων διαπραγματεύσεων με τους Σλάβους σφετεριστές της ελληνικής Ιστορίας να υλοποιήσει όσα οι πολιτικοί της πρόγονοι απέτυχαν να πραγματώσουν 70 χρόνια πριν δια των όπλων: η κομμουνιστική ανταρσία η οποία ρητώς διακήρυξε την παραχώρηση αυτονομίας για τους σλάβους συντρόφους που σήκωσαν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Λαού και του Εθνικού Στρατού συνετρίβη, επανέρχεται όμως πια στο προσκήνιο από τους απογόνους των συμμοριτών, οι οποίοι είτε λίγο είτε πολύ αντιμετωπίζουν το Σκοπιανό ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκδικηθούν για την ήττα του 1949.

Τόσο άλλωστε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας όσο και ο υπουργός των Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς υιοθέτησαν αναντίρρητα την σλαβική προπαγάνδα (βουλγαρική επί της ουσίας την οποία εξέλιξαν οι σλάβοι των Σκοπίων) περί τριών Μακεδονιών σε Ελλάδα, Σκόπια και Βουλγαρία. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, ο ανεκδιήγητος πρώην κνίτης Τσίπρας δήλωσε μετά κομπασμού πως το γειτονικό κρατίδιο έχει αναγνωριστεί εδώ και 70 χρόνια ως «Μακεδονία» και ως εκ τούτου από τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις η Ελλάδα μπορεί να βγει μόνο ως νικήτρια, καθώς… το όνομα του κρατιδίου θα πάψει πλέον να είναι σκέτο «Μακεδονία»!

Το βαθύ αντεθνικό μίσος της αριστεράς αποκαλύπτεται πλέον με τον πιο ξεκάθαρο και σαφή τρόπο. Δεν είναι, παρά ταύτα, κάτι το πρωτοφανές και πρωτόγνωρο: από τη δεκαετία του 1990 η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της εγχώριας αριστεράς, η οποία ανέκαθεν συντασσόταν (με τι είδους ανταλλάγματα άραγε;) με κάθε ανθελληνική θέση και αξίωση εκείνων που επιβουλεύονταν την Πατρίδα και την Ιστορία μας. Η στάση της αριστεράς επί του ζητήματος δεν έχει να κάνει με επιστημονικά επιχειρήματα, ιστορικά, πολιτισμικά, γλωσσικά, μήτε όμως και με θέματα δικαιωμάτων. Έχει χαραχτεί από τα βαθιά συμπλέγματα που σημάδεψαν την ψυχοσύνθεση της ελληνόφωνης αριστεροσύνης εξαιτίας της συντριβής του 1949.

Κι αν η στάση της αριστεράς υπήρξε αναμενόμενη, είναι η αντίστοιχη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βεβαίως της ακαδημαϊκής κοινότητας εκείνη η οποία συντελεί στο να εξαχθούν ασφαλή και καθάρια συμπεράσματα για το ποιος πραγματικά κυβερνά αυτό τον τόπο. Ενώ λοιπόν τόσο η ΝΔ όσο και η ακαδημαϊκή κοινότητα υιοθέτησαν πλήρως την πολεμική της αριστεράς κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος -της Χρυσής Αυγής- για να… προστατεύσουν τάχα την «δημοκρατία», ουδέν έπραξαν για να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Άκρα του τάφου σιωπή από πανεπιστημιακά ιδρύματα και πολυδιαφημισμένους μεταπολιτευτικούς καθηγητάδες, σύμπλευση και ταύτιση από πλευράς ΝΔ με την κυβέρνηση Τσίπρα για σύνθετη ονομασία του γειτονικού κρατιδίου, ονομασία που σαφώς θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει το γεγονός ότι η πολιτική γραμμή κομμάτων αλλά και εν γένει της μεταπολιτευτικής ελίτ χαράσσεται από ξένες πρεσβείες και κέντρα τα οποία υπηρετούν συμφέροντα εχθρικά προς την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Η ίδια ακριβώς γραμμή αφορά πέρα από τα εθνικά ζητήματα και τα θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία: το κόμμα της ΝΔ, με την αρωγή του κλεφτοΠΑΣΟΚ το οποίο πια αντιμετωπίζει ως το έτερον ήμισυ στην διακυβέρνηση της χώρας, καταγγέλλει πως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου φέρνει τέταρτο Μνημόνιο (αντί καθαρής εξόδου) το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022. Καταγγέλλει εντούτοις τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης τις οποίες η ίδια θα υλοποιήσει ως επόμενη κυβέρνηση της χώρας, όπως άλλωστε έχει σαφώς ξεκαθαρίσει προ μακρού χρόνου. Διόλου τυχαία, η προεκλογική συνθηματολογία της ΝΔ κινείται στα πλαίσια της «στήριξης Κούλη για να πέσει ο Τσίπρας», συνθηματολογία που επί της ουσίας συνιστά την επιτομή του λαϊκισμού! Γιατί; Διότι απλούστατα η μελλοντική κυβέρνηση Κούλη ουδέν διαφορετικό θα πράξει απ’ όσα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εφαρμόζει σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών.

Στην πραγματικότητα συνεπώς, η ελληνική κοινωνία οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και της κρισιμότητας αυτών: αντί να επιλέξει μεταξύ ψευτών και κλεφτών που από κοινού εκπροσωπούν την ξενοκρατία στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να αποφασίσει εάν θα υπερασπιστεί την Εθνική Αξιοπρέπεια ή συνειδητά θα εξακολουθήσει να παραμένει δέσμια ξένων κέντρων που αποφασίζουν για εμάς. Στην περίπτωση που επιθυμεί την σκλαβιά, έχει μια πλειάδα κομμάτων του ραγιαδισμού για να υποστηρίξει. Εάν όμως υπερήφανα αποφασίσει να ορθώσει το ανάστημά της και να πει «ως εδώ» στην ξενοδουλεία και στον εθνομηδενισμό, στην ταπείνωση και στην εξαθλίωση τότε έχει την επιλογή να προκαλέσει στους υπεύθυνους των δεινών της πανικό και απόγνωση. Όπου πανικός και απόγνωση στα λεξικά των ψευτοδημοκρατών της μνημονιακής υποδούλωσης και του εθνομηδενισμού περιγράφεται με δυο λέξεις: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΥΓ. Χίλιες φορές προτιμότερο να χαρακτηριστείς «φασίστας, ακροδεξιός και σκοταδιστής» από «δημοκράτες» όπως ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και το συνονθύλευμα του κόκκινου πρακράτους, παρά να φτύσουμε στους τάφους των Ηρώων και Μαρτύρων του Μακεδονικού Αγώνα. Όσα με αίμα κερδήθηκαν στα πεδία των μαχών, δεν θα ανεχτεί ο Ελληνικός Λαός να παραχωρηθούν με τις υπογραφές πολιτικάντηδων που υπηρετούν τους ξένους! Ξεπουλήστε τη βουλή, η Μακεδονία είναι ελληνική!