ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ! » «ΜΕΚΚΑ» ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΑΘΗΝΑ!

Η αλητο-συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου προχωράει βήμα προς βήμα («τακτική του σαλαμιού», κατά τους μπολσεβίκους), στην εθνική αποδόμηση και νεοταξίτικη προσαρμογή της χώρας.

Έτσι, μετά το «αθώο» σύμφωνο συμβίωσης των «ομοφυλοφίλων» και το δικαίωμα της τεκνοθεσίας, άρχισαν και με την νομιμοποίηση της «φαρμακευτικής» κάνναβης και τώρα ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν και την… «ψυχαγωγική», σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπερατλαντικών εντολοδοτών τους!

Έτσι λοιπόν, όλα είναι έτοιμα για την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κάνναβης «BALKANNABIS EXPO 2018» που ξεκινάει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή προσελκύοντας επιχειρηματίες, επιστήμονες, τουρίστες από όλο τον κόσμο αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν την παραγωγή και καλλιέργειά της ως… εργαλείο ανάπτυξης που θα φέρει επενδύσεις 2 δισ. ευρώ.

Στην έκθεση που γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας  με την συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», θα μας πείσουν για τα…«οφέλη» της ιατρικής αλλά και της «ψυχαγωγικής» κάνναβης στη χώρα – όπου «οφέλη», εννοούν την αποβλάκωση της νεολαίας, για να μην καταλαβαίνουν τίποτα οι νέοι μας απ’ αυτά που γίνονται γύρω τους (Μνημόνια, ανεργία, υποχρεωτική μετανάστευση στο εξωτερικό, ξεπούλημα των πάντων, κ.τ.λ.

Αλήθεια, οι «συντηρητικοί», «παραδοσιακοί», «εθνικοπατριώτες», «αναγκαίο καλό», κ.τ.λ. των ΑΝΕΛ γιατί έχουν βγάλει το σκασμό;

Κ.Π.