ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Μπορεί το πραξικόπημα των διεθνών τοκογλύφων και των τοποτηρητών τους (φράου Μέρκελ και ΣΙΑ) στην Ιταλία να πέτυχε σε πρώτο βαθμό, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά.

Καθώς ο εντολοδόχος τους (και πρώην στέλεχος του… ευαγούς ΔΝΤ), Κάρλο Κοταρέλι, δεν φαίνεται να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, οπότε αργά ή γρήγορα (το φθινόπωρο ή το αργότερο στις αρχές του 2019) η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
Στις οποίες, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις που έχουν γίνει μετά το πραξικόπημα, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες σαν πρώτη αντίδραση ετοιμάζουν μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις το προσεχές Σάββατο – μαρξιστικά παρακρατικά σκουλήκια, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, τραβάτε να τις εμποδίσετε!
Ήδη, ο επικεφαλής της Λέγκας, που έχει κερδίσει 5 ποσοστιαίες μονάδες μετά το πραξικόπημα, χαρακτήρισε το πραξικόπημα «τελευταίο σπασμό των ισχυρών εξουσιών που θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φτωχή και επισφαλή», κι έδωσε χαρακτηριστικά δημοψηφίσματος στις εκλογές: «Οι εκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα, ο λαός και η αληθινή ζωή ενάντια στις γηραιές κάστες κι αυτούς τους κυρίους του σπρεντ!».
Και τώρα τι γίνεται; Το μόνο που μένει στους διεθνείς εξουσιαστές και τα τσιράκια τους, είναι να καταργήσουν τον λαό, να μην κάνουν εκλογές και να κυβερνούν όπως γουστάρουν! Θα το αποτολμήσουν; Είδομεν…