ΜΕΡΚΕΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ! ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ!

Αυτό που όλοι περίμεναν, συνέβη στην Ιταλία. Ένα «δημοκρατικό» πραξικόπημα, που ακυρώνει και πετάει στα σκουπίδια την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα θέληση του ιταλικού λαού!

Πρωταγωνιστής του μερκελικού πραξικοπήματος είναι ο πρόεδρος Σέρτζιο Ματταρέλλα, οποίος δεν δέχθηκε για υπουργό Οικονομικών τον «ευρωσκεπτικιστή» Πάολο Σαβόνα, διότι ο εν λόγω υποστηρίζει την έξοδο της χώρας από την τυραννία της ευρωζώνης. Όπως υποστήριξε ο ξεδιάντροπος ευρωπράκτορας Ματταρέλλα «η συμμετοχή στην ευρωζώνη είναι θεμελιώδους σημασία για την Ιταλία» κι ότι έχει χρέος να… προστατεύσει τις οικονομίες των Ιταλών.

Έτσι, ο υποψήφιος πρωθυπουργός «επέστρεψε» την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που του είχε δοθεί και ο Ματταρέλλα δίνει σήμερα εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως τεχνοκρατών στον οικονομολόγο Κάρλο Κοταρέλι, ο οποίος προέρχεται από το… ευαγές Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)!!!

Δηλαδή, ένας μη εκλεγμένος από τον ιταλικό λαό, να πρωθυπουργεύσει σε μια κυβέρνηση επίσης μη εκλεγμένων από τον λαό, καίτοι πολύ προσφάτως ο λαός εκφράστηκε με την ψήφο του! Αυτή είναι η σύγχρονη «δημοκρατία» των «αγορών»! Υπάρχει άραγε κάτι που δεν καταλαβαίνετε;