ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ!

Όποιος νομίζει πως οι λυσσασμένες παρακρατικές αντιδράσεις στην νόμιμη δράση της Χρυσής Αυγής είναι ελληνικό φαινόμενο, πλανάται πλάνην οικτράν! Σκουπιδομαρξιστικό παρακράτος υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική.

Ας δούμε ένα πολύ πρόσφατο –χθεσινό- παράδειγμα από την Γερμανία της Μέρκελ, η οποία υποτίθεται πως είναι… «υπόδειγμα» δημοκρατίας της δύσης και κράτος στο οποίο υπάρχουν νόμος και τάξη.

Το πατριωτικό κόμμα AfD, λοιπόν, διοργάνωσε μία καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση στο κέντρο του Βερολίνου.

Αμέσως, τα συνδικάτα (που ελέγχονται από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, δηλαδή από το «βαθύ κράτος»), σε συνεργασία με το μαρξιστικό σκουπιδαριό (πρώην χαφιέδες της Στάζι, πρεζόνια, κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και άλλα αποβράσματα της κοινωνίας) διοργάνωσαν αμέσως αντισυγκέντρωση και παρεμπόδιζαν με κάθε τρόπο την πραγματοποίηση της νόμιμης συγκέντρωσης με την ανοχή των «αρχών».

Μάλιστα, όπως θριαμβολογούσαν μετά οι καθεστωτικοί και οι σκουπιδομαρξιστές, «πέτυχαν» με την τρομοκρατία που άσκησαν να περιορίσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων στην πατριωτική συγκέντρωση σε 2.500, ενώ αρχικά αναμενόταν η συμμετοχή πάνω από 10.000.

Χαρακτηριστικό του όλου κλίματος που επικρατεί στην χώρα – «υπόδειγμα», είναι ότι «πολλοί δεν τολμούν να δηλώσουν δημόσια τη συμπάθειά τους προς την Εναλλακτική για τη Γερμανία, επειδή φοβούνται αντίποινα στο περιβάλλον ή στην εργασία τους», όπως καταγγέλλει η AfD.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους. Ανάλογη βεβαίως θα είναι και η δική μας…