ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ

Θέλουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ να το παίξουν… ειρηνιστές, αλλά τα παρακρατικά καρακόλια τους δεν τους αφήνουν!

Ενώ, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες τα ελεεινά και τρισάθλια  συριζόμουτρα κάνουν υποκριτικά κηρύγματα κατά της βίας (με αφορμή το ξέσπασμα της λαϊκής οργής κατά του Αλί Μπουτάρ), τα παρακρατικά σκυλιά τους της ΟΡΜΑ επιτέθηκαν κατά των εθνικιστών στο Πέραμα και ανάγκασαν τους πάτρωνές τους να τους καλύψουν πολιτικά.

Βέβαια, τα ταπεινά μνημονιακά λουστράκια της φράου Μέρκελ, του παλιάτσου Τραμπ και πάντων και πασών των τοκογλυφικών δυνάμεων της υφηλίου, είναι και θρασύτατα, εμφανίζοντας για τις ανάγκες της προπαγάνδας τους τα κόκκινα σκυλιά τους ως… θύματα, αλλά στο τέλος δεν μπορούν να κρατηθούν και εξαπολύουν απειλές του τύπου:

«Το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού δεν έχει θέση ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά. Ο αγώνας για την αναχαίτιση του νεοναζισμού και της φασιστικής, εγκληματικής δράσης των δολοφόνων της Χ.Α. πρέπει να είναι καθημερινός και διαρκής».

Βέβαια, το ξέρουν πολύ καλά, πως όσες σπασμωδικές κινήσεις κι αν κάνουν, έρχονται οι μέρες που δεν θα τολμούν να πάνε «ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο της γειτονιάς τους», για να μην τους λιντσάρει ο ελληνικός λαός και προσπαθούν να τον τρομοκρατήσουν με τις ξεφωνημένες τσογλανοπαρακρατικές συμμορίες τους. Αλλά, εις μάτην! Θα πιούνε το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα και μετά θα εξαφανιστούν άπαξ δια παντός από την πολιτική ζωή της χώρας, καταλήγοντας στον φυσικό τους χώρο: στα σκουπίδια της Ιστορίας!