ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΜΑ

Είπαμε, το κόκκινο παρακράτος δεν υπηρετεί μόνο τον Τσίπρα αλλά και τον «εθνικόφρονα» Καμμένο. Τα δυο τους δεν είναι μαζί μόνο στην συγκυβέρνηση, είναι μαζί σε όλα! Είναι ίδιοι κι αν δεν ταιριάζανε δε  θα «συμπεθεριάζανε»!

Έτσι, μετά από την πολιτική κάλυψη που προσέφερε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στους παρακρατικούς του που επιτέθηκαν σε συναγωνιστές στο Πέραμα, ακολούθησαν και οι πανοκαμμενικοί συνοδοιπόροι του.

Όχι με επίσημη ανακοίνωσή τους , αλλά με μια ανάρτηση του συνδετικού τους κρίκου με το κόκκινο παρακράτος, Γιάννη Μοίρα – του μόνου εν ενεργεία πολιτικού στην σημερινή Ελλάδα που γνωρίζει προσωπικά τον αρχισφαγέα της Κύπρου Κίσσινγκερ!

Ιδού η πολιτική κάλυψη των συνοδοιπόρων του κομμουνιστοσυμμοριτισμού:  

«Για το χθεσινό επεισόδιο στο Πέραμα, καταδικάζω απερίφραστα τη βία που άσκησαν οργανωμένα οι νεοναζί και την παρέμβαση του Λαγού στο A.T,. Περάματος και εκφράζω το βαθύ προβληματισμό μου για τη στάση των αρχών στη συνέχεια. 
Η θεωρία των δύο άκρων και οι συμψηφισμοί περί δεξιάς και αριστερής βίας, δεν έχει θέση στο μυαλό και στην ψυχή κανενός δημοκράτη πολίτη και πολιτικού, αλλά ανήκουν στους Σαμαράδες, τους Μητσοτάκηδες και σε όσους φλερτάρουν με την ακροδεξιά και το φασισμό».

Μήπως υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;