Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ (ΚΚΕ), ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ;

Έχουμε τονίσει πολλάκις πως το πρόβλημα των σκουπιδιών, είναι υπεράνω ιδεολογικής προσέγγισης και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από το σύνολο των πολιτών με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, καθώς αφορά την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. 
Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με αίτημα την απομάκρυνση της χωματερής από την Φυλή.
Πήγαμε με την ιδιότητα του δημότη που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, τον δήμο και την υγεία των πολιτών, συμμετείχαμε στην πορεία που έγινε, παρόλο που η συγκέντρωση εμφανώς και πλήρως είχε καπηλευθεί από εγκάθετους του ΚΚΕ, με κύριο ομιλητή και εκφωνητή των συνθημάτων τον κομματικό υποψήφιο του ΚΚΕ. 
Γελοιότητες…
Εκεί λοιπόν οφείλεται η χαμηλή προσέλευση του κόσμου ο οποίος κάθε τόσο βλέπει και από μια μικρή – μικρούτσικη συγκέντρωση κάποιων λίγων-ελάχιστων, που ονειρεύονται βουλευτιλίκια στην πλάτη των κατοίκων!
Λυπόμαστε γιατί διαπιστώνουμε πως έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Κάποιοι μας θέλουν πολυδιασπασμένους, λίγους, απαξιωμένους και γραφικούς και δυστυχώς το καταφέρνουν. Καλούμε τους πολίτες να αρνηθούν την προβατοποίηση και τα κόλπα των όποιων κομματικών υπαλλήλων. Καλούμε κόμματα και παρατάξεις, να αφήσουν στην άκρη τις παγαποντιές και να στρατευθούμε ΑΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ στον ιερό σκοπό.
Αφήστε επιτέλους και κάποιους άλλους να μιλήσουν. 
Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και τόσα χρόνια. Νισάφι…! 
Σας καταλάβαμε…!

 Όποιοι επιμένουν να παραπλανούν τον κόσμο, σε συγκεντρώσεις δήθεν ανεξάρτητες ενώ κρατάνε την κομματική σημαία αγκαλιά λέγοντας μεγάλα λόγια που δεν στηρίζουν όμως καμία μεγάλη πράξη ας σωπάσουν ή ας πάνε σπίτια τους

Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και συνάμα επικίνδυνο, και να σας πούμε αλήθεια και πολύ βαρετό, τις κομματικές σημαίες – είτε λέγεται διαδημοτική – είτε λέγεται δυτικό μέτωπο – ή όπως αλλιώς – να καπηλεύονται συνεχώς οποιαδήποτε αντίδραση ενάντια στην χωματερή.
Γιαυτό η χωματερή βασιλεύει…
Η χωματερή στήριξε πολλές κομματικές καριέρες σε αυτόν τον δήμο. ΦΤΑΝΕΙ…!
Ο λαός, το δείχνει η μη συμμετοχή πια, δεν χρειάζεται, ούτε πάτρωνες ούτε χορηγούς για να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά του ανήκουν. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, και σε όλα αυτά υπήρξε ανυπαρξία, εδώ και χρόνια.
Υ.Γ.1 Αναμένουμε εξηγήσεις από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων. 
Αν εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ του Δήμου Φυλής ή αν είναι ουσιαστικά «Ενωση γονέων και κηδεμόνων του (ΚΚΕ)» 
Υ.Γ.2 Στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το “Δυτικό Μέτωπο” ή αλλιώς λέγε με ΛΑΕ δεν ξανασυμμετείχαμε διότι οι άνθρωποι εκεί “δεν θέλουν τους πολίτες της Φυλής που ανήκουν στον χώρο μας”. Αν αυτό δεν είναι πολιτική του διαίρει και βασίλευε σε όλο της το μεγαλείο, τι είναι; Κατά τ’ άλλα κάποιοι κόπτονται για την απομάκρυνση της χωματερής…
Υ.Γ.3 ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως η Eλληνική Aυγή για την Φυλή θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του απλού πολίτη που αγωνιά για την υγεία των παιδιών του, και συνάμα απέναντι στους πολιτικούς εγκάθετους που καπηλεύονται κάθε δράση, και το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να προσδίδουν νότες γραφικότητας και ανυποληψίας, απομακρύνοντας επί της ουσίας τις μεγάλες μάζες των πολιτών της Φυλής από τέτοιου είδους δράσεις. 
Εννοούμε κάθε λέξη μας όταν λέμε πως: «θα είμαστε πάντα στο πλάι εκείνων των δυνάμεων που με ειλικρινή σκοπό και ειλικρινή διάθεση, αγωνίζονται για τον έναν κοινό σκοπό: Να κλείσει επιτέλους οριστικά, η χωματερή».
Όποιος επιθυμεί να διαβάσει τις θέσεις μας, ας διαβάσει: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_1.html
Και για να προλάβουμε τους κακόβουλους: Στην Ελληνική Αυγή έχουμε ήδη εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για την χωματερή και την διαχείριση των απορριμμάτων από το 2009!  Συμμετέχουμε και ακούμε και σε καμία συγκέντρωση που έχουμε παραβρεθεί δεν δεχθήκαμε να μιλήσουμε. Γιατί ΔΕΝ έχουμε καμιά δουλειά να μιλήσουμε εμείς ή άλλος κομματικός φορές και να καπηλευτούμε την προσπάθεια κάποιου θεσμού. 
ΌΤΑΝ έρθει η ώρα, θα κάνουμε παρουσίαση του προγράμματος μας και εκεί θα συγκριθούμε. Αλλά αυτό θα γίνει ξεκάθαρα στα γραφεία μας, με την ταυτότητα μας και θα συμμετέχει όποιος θέλει για να ακούσει. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από δηθενιές. Τα άλλα κόμματα γιατί δεν το κάνουν ξεκάθαρα αλλά κρύβονται πίσω από βαρύγδουπα ονόματα;