ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ «ΝΑΥΑΓΙΟ» ΤΩΝ «ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ «40 ΚΥΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Τελικά, δεν επιτεύχθηκε στην Νέα Υόρκη η συμφωνία για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, καίτοι οι δύο πλευρές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση.

Το καμπανάκι του τέλους των «συνομιλιών» χτύπησε ο Νίμιτς, ο οποίος παρέπεμψε τις δύο πλευρές σε νέες «συνομιλίες» επί ευρωπαϊκού εδάφους – στις Βρυξέλες- τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις «διαρροές», η ελληνική πλευρά ήταν αρνητική στο όνομα Severna Makedonija (Βόρεια Μακεδονία), που έπεσε από την πλευρά του Νίμιτς και ομοίως αρνητική στην ονομασία Nova Macedonija (Νέα Μακεδονία) που πρότεινε  ο Ντιμιτρόφ, ενώ οι Σκοπιανοί φέρονται να απόρριψαν το Gorna Macedonija (Άνω Μακεδονία). 
Έχουν καμμία λογική οι παραπάνω διαρροές, με βάσει τις χθεσινές δηλώσεις Τσίπρα (πως οποιοδήποτε συνθετικό μπροστά από το «Μακεδονία» θα είναι… νίκη και των προχθεσινών δηλώσεων του Ζάεφ, για «μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί»; Απολύτως καμμία!

Οπότε, προφανώς το «ναυάγιο» των «συνομιλιών» ήταν προγραμματισμένο, για να δείξει κυρίως η «ελληνική» πλευρά (που έχει και το μεγάλο πρόβλημα να «σερβίρει» στον ελληνικό λαό τη μεγάλη προδοσία…), πως δεν είναι «εύκολη» και δεν «πέφτει» με τη μία, αλλά δήθεν «διαπραγματεύεται ηρωικά» και ότι η «λύση» που τελικά θα συμφωνηθεί θα είναι (δήθεν!) η «καλύτερη δυνατή», που θα έχει περάσει από… «40 κύματα»!   

Οι προδότες του ονόματος της Μακεδονίας μας δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν με τα καμώματά τους και στο τέλος θα υποστούν τις αμείλικτες συνέπειες της προδοσίας τους!