ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡ! ΔΕΝΔΙΑΣ: ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο… σουξέ έχει τις τελευταίες ημέρες το σύμβολο του εθνομηδενισμού που ακούει στο όνομα Μπουτάρης, μεταξύ των συνιστωσών του «συνταγματικού» τόξου – του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου.

Έτσι, λίγες ώρες μετά από την ανοιχτή στήριξη – χρίσμα που του προσέφερε ο mister Tsipras («για να παραμείνει δημοκρατική η Θεσσαλονίκη» μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές), ο γνωστός… φασιστοφάγος Δένδιας δήλωσε πως και η ΝΔ θα μπορούσε να συζητήσει την στήριξη Μπουτάρη στις εκλογές.

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1:

«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας.

Την συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά».

Κατά τα άλλα, «ψήφο στην ΝΔ για να φύγει η αριστερά και μετά βλέπουμε», όπως έχουν αρχίσει να λένε τα διάφορα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της νουδούλας!