ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο… ΑΛΕΞΗΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Όπως δήλωσε ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός αυτής της Χώρας και λέμε υποτιθέμενος διότι στην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από θεράπων των ευρωπαίων δανειστών και τοκογλύφων και πειθήνιο όργανο της Ευρωζώνης -εκείνη διατάσσει και εκείνος υποκλίνεται βαθιά- ότι η θητεία της κυβέρνησης του ολοκληρώνεται το 2019, οπότε θα ήταν ανόητος να μην παραμείνει μέχρι τότε πρωθυπουργός. Απόλυτα λογική η σκέψη του δια τους κάτωθι λόγους:

Πρώτον, ένας κοινωνικός αργόσχολος σαν και αυτόν, ένας εκπρόσωπος του θεσμού των αιωνίων φοιτητών που τελείωσε το ΕΜΠ μετά από 10ετή φοίτηση χωρίς να πατήσει ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, ένας εκ πεποιθήσεως άεργος που δεν γνωρίζει τη σημαίνει μεροκάματο και μόχθος καθημερινής επιβίωσης, ένας αναίσχυντος  και χυδαίος ψεύτης που πώλησε ελπίδες και όνειρα στον ελληνικό λαό με αντάλλαγμα την ψήφο του, πώς είναι δυνατόν να μην εξαντλήσει έστω και τα τελευταία δευτερόλεπτα τις πρωθυπουργικής του θητείας, διότι την επόμενη ακριβώς στιγμή μετά την λήξη της θα επανέλθει σε αυτό που ήταν πριν την εκλογή του. Ένα απόλυτο μηδενικό. Με την διαφορά ότι τότε ήταν μηδενικό αλλά κρύβονταν πίσω από το προσωπείο του αναμορφωτή και του επαναστάτη, χειραγωγώντας την λαχτάρα του λαού για ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα θα είναι ένα μηδενικό πιστοποιημένο, απόλυτα αποκαλυμμένος στα μάτια του λαού που κορόιδεψε. Ούτε στον δρόμο δεν θα τολμάει να βγει για να μην τον σφαλιαρίσουν. 

Δεύτερον δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του όσον αφορά την απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής την έχει οδηγήσει σε μια γενικευμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική παρακμή. Δεν έχει όμως κατορθώσει ακόμη να επιφέρει την απόλυτη καταστροφή και τον όλεθρο. Αποτελείωσε την ήδη ασθμαίνουσα οικονομία, δίνοντας γη και ύδωρ στου δανειστές. Οι προκάτοχοι του κρατούσαν μια έστω και τύποις χλιαρή επιλεκτική διαφωνία απέναντι σε κάποιες από τις απαιτήσεις τους.  Αυτός δεν αντέδρασε διότι δεν τον νοιάζει, διότι κυβερνάει με την λογική και την πρακτική του κατσαπλιά. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, ήτοι δεν υπηρετεί την χώρα, αλλά το εγώ του. Επίσης κατέστρεψε το ήδη μισογκρεμισμένο κοινωνικό κράτος. Ισοπέδωσε την δημόσια υγεία και απαξίωσε απόλυτα την Παιδεία. Αυτό το έπραξε συντροφιά με τους διάφορους Πολάκηδες και Γιαβρόγλου. Τέλος δυναμίτισε τα θεμέλια των αρχών της φυλετικότητας και του πολιτισμού ανοίγοντας τα σύνορα και επιτρέποντας σε στρατιές τριτοκοσμικών εισβολέων να εισέλθουν στην Ελλάδα. Επιπλέον με την παντελή ανικανότητα που επέδειξε στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, καθώς και με την απουσία σθεναρών αντιδράσεων και ενστάσεων σε διεθνείς οργανισμούς, ενθάρρυνε  όλους τους γειτονικούς λαούς που επιβουλεύονται την Ιστορία και την εδαφική μας ακεραιότητα να εγείρουν απαιτήσεις.  

Τρίτον και σπουδαιότερο, όσο και αν σας φαίνεται απίθανο και υπερβολικό. Ο άνθρωπος αυτός όπως και οι περί αυτού, επιτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Και αυτή όπως προείπαμε είναι η απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας. Επομένως δεν πρόκειται να φύγει αν δεν καταφέρει και την χαριστική βολή. Αν δεν καταντήσει την Πατρίδα μας μία ζούγκλα, όπου οι άνθρωποι θα ληστεύονται και θα δολοφονούνται εν μέσει οδώ. Τα καταστήματα και οι μικροεπιχειρήσεις θα καταστρέφονται και θα πυρπολούνται, οι λαθρομετανάστες ανεξέλεγκτοι και ενθαρρυμένοι θα επιτίθενται σε Έλληνες πολίτες και σε ναούς, ο στρατός και η αστυνομία θα είναι δυο Σώματα εντελώς παροπλισμένα και αποσαθρωμένα. Όταν με λίγα λόγια φέρει την Ελλάδα στο επίπεδο χώρας της υποσαχάριας Αφρικής, όπου ο θάνατος η βία και ο τρόμος αποτυπώνονται καθημερινά μέσα στους δρόμους.