ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ «ΑΔΕΡΦΟΣ» ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ «ΚΑΝΟΝΙΖΩ» ΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974

Συνέντευξη στην οποία καυχήθηκε ότι δολοφονούσε αβέρτα τους Ελληνοκυπρίους αιχμαλώτους το 1974 στην Κύπρο, έδωσε 84χρονος Τουρκοκύπριος, παλιό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης TMT του Ντενκτάς (το «αντίπαλον δέος» της ΕΟΚΑ του Γρίβα-Διγενή), με την οποία συνεργάζονταν τόσο οι Βρετανοί αποικιοκράτες όσο και οι εθνοπροδότες κομμουνιστές του ΑΚΕΛ.

Στη συνέντευξη του αναφέρει ότι η αποστολή του ήταν να «κανονίζει τους γκιαούρηδες» που αιχμαλωτίζονταν από τον τουρκικό στρατό κατά την εισβολή στη Κύπρο. Όπως είπε, δεν τους λυπόταν καθόλου γιατί «έκαναν πολλά και οι Ελληνοκύπριοι» κι αφού δεν μπορούσε να βρει αυτούς που διέπραξαν εγκλήματα ξεσπούσε στους άοπλους αιχμαλώτους!
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο καυχήθηκε πως οι δολοφονίες ήταν η τέχνη του και περιέγραψε μια περίπτωση κατά την οποία αναγκάστηκε να μείνει άπραγος: μια φορά πήγε στη περιοχή Καρπασίας και είδε ότι υπήρχαν εκεί πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. «Χάρηκα» είπε, «γιατί θα τους καθάριζα όλους». Ωστόσο, ένας Τούρκος αξιωματικός ονόματι Χακό Μπορατάς, τον προειδοποίησε πως αν σκότωνε τους αιχμαλώτους θα τον εκτελούσε επιτόπου. «Καιγόμουν που μου ξέφυγαν», είπε το τέρας!

Αυτά είναι «τ’ αδέρφια μας», όπως τους αποκαλούν οι κομμουνιστές!