Ο ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ, ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το χειρότερο για τους εγχώριους τσάτσους των Μέρκελ, Τραμπ και CIA, δεν ήταν το αυθόρμητο ξέσπασμα της λαϊκής οργής στην Θεσσαλονίκη, αλλά το γεγονός ότι παρά την καταιγιστική προπαγάνδα από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» και τα ΜΜΕ, οι περισσότεροι Έλληνες την επικρότησαν. Ειδικά δε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έτσι, επιστρατεύθηκε ο σταλινικός κομισάριος της «δικαιοσύνης» Κοντονέσκου, ο οποίος με δήλωσή του προανήγγειλε την δίωξη όλων όσων επιδοκίμασαν την λαϊκή οργή, δηλαδή… εκατομμυρίων Ελλήνων:

«Οργή και αγανάκτηση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες προκαλεί η βίαιη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Όμως φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δημόσια επιδοκιμασία της απάνθρωπης αυτής συμπεριφοράς. Η σύλληψη και η τιμωρία των δραστών της επίθεσης καθώς και η δίωξη όσων δημόσια επιδοκιμάζουν τέτοιες πρακτικές είναι καθήκον της Πολιτείας».

Σημαντική λεπτομέρεια: Πράγματι, υπάρχει νόμος που τιμωρεί τον εγκωμιασμό κακουργήματος. Μόνο που το «μαρσάρισμα» του Μπουτάρη ήταν ένα απλό πλημμεληματάκι!

Στην δε μεταπολιτευτική Ελλάδα, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (όπως π.χ. ο εμπρησμός της Μαρφίν, με θύματα τρεις συνανθρώπους μας και μια αγέννητη ψυχή, οι δολοφονίες που διέπραξαν οι διάφοροι Κουφοντίνες της 17Ν., οι δολοφονίες του Γιώργου και του Μάνου και άλλα πολλά) διαπράττει μόνο η αριστερά!

Και εγκωμιασμό αυτών των ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ διαπράττουν κατ’ εξακολούθηση οι συμμορίτες της άκρας αριστεράς, που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα!