ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μακριά από κάθε εθνική άποψη είναι η ψοφοδεξιά νουδούλα κι όποιο στέλεχός της αυταπατάται για το αντίθετο, πατάσσεται αμείλικτα!

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, λοιπόν, Γιάννης Οτουντζίδης, προφανώς αγνός πατριώτης που νόμιζε πως μπορεί να εκφράσει ελεύθερα μια εθνική άποψη εντός της νουδούλας, υποστήριξε τα εξής μη πολιτικώς ορθά για την υπόθεση Μπουτάρη:

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα, στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας «ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ» στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!! Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας! Η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία! Ζήτω ο Πόντος!».

Και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την εθνική αυτή θέση, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, διέγραψε «δημοκρατικότατα» το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας –προς γνώση και συμμόρφωση τυχόν υπολοίπων αγνών πατριωτών που αυταπατώνται- πως εθνικές απόψεις δεν είναι ανεκτές στην ψοφοδεξιά νουδούλα:

«Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης. 
Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.
Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

(ΥΓ): Ας γίνει η διαγραφή του αγνού αυτού πατριώτη μάθημα σε όσους –δυστυχώς ουκ ολίγους!- πατριώτες νομίζουν πως υπάρχει ίχνος εθνικής ευαισθησίας στην κοσμοπολίτικη ψοφοδεξιά νουδούλα! Κι ας έρθουν –επιτέλους!- στον φυσικό τους χώρο, στην Χρυσή Αυγή -την μόνη εθνική επιλογή- για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!