ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ… ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ως γνωστόν, προ ολίγων ημερών, η εκ μεταγραφής από το λεβέντικο… βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Μεγαλοοικονόμου, επιτέθηκε αρχικά φραστικά (με ύβρεις του τύπου «καθήκι», «παλιάνθρωπε», κ.λπ.) κι έπειτα με καρεκλιές και… τσαντιές σε πρώην συνεργάτη της στο καφενείο της βουλής.

Το επεισόδιο έγινε γνωστό απ’ όλα τα ΜΜΕ, αλλά κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» δεν έβγαλε άχνα, για «προσβολή της δημοκρατίας», «δυσφήμηση της βουλής» και τα ρέστα, ο δε υπερευαίσθητος σε άλλες περιπτώσεις πολιτικής κριτικής από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κομμουνιστής Βούτσης, έκανε το κορόιδο.   

Ωστόσο, το θύμα της επίθεσης δεν το αφήνει έτσι το πράγμα και ζητά την παραπομπή της… βουλεύτριας στην επιτροπή Δεοντολογίας. Ιδού και η σχετική επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής: 

«Με αφορμή τις 18 Μαΐου 2018 απαράδεκτες, προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις απέναντι στο πρόσωπο μου που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων, ζητώ από τον πρόεδρο της Βουλής όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βουλευτή του Σύριζα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.  

Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για συμπεριφορά στο πλαίσιο κάποιας έντονης οξυμένης συζήτησης.  

Αλλά για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη από την ίδια την βουλευτή η οποία πριν λίγους μήνες είχε επιτεθεί και στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων που βρίσκεται εντός της Βουλής, με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «πούλημα» των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και να διευκρινιστεί χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.   Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτά δεν θα είναι τα τελευταία περιστατικά, καθώς φοβάμαι ότι στο μέλλον μπορεί να συμβούν παρεμφερή επεισόδια όπου τίθεται θέμα ασφάλειας πολιτών.  

H Ελληνική Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, η εικόνα της χώρας! Οφείλουμε όλοι μας να την διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε».

Τους βάζει… δύσκολα! Για να δούμε κατ’ αρχάς αν θα την παραπέμψει ο «δημοκράταρος» Βούτσης (ή θα συνεχίσει να κάνει το κορόιδο…), αλλά και την στάση των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου»…