ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ! ΘΗΛΥΚΗ ΑΛΒΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΙΑΝΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Όταν έχεις προχωρήσει την κλοπή σε άλλο επίπεδο…

Θηλυκή συμμορία Αλβανίδων, αφαιρούσαν ενδύματα, παπούτσια και άλλα είδη από καταστήματα εμπορικών κέντρων και σούπερ μάρκετ σε σημείο να στήσουν ουσιαστικά ένα δικό τους… πολυκατάστημα!

Με τα χρήματα που έβγαζαν από την προώθηση των εμπορευμάτων στη χώρα μας και στην Αλβανία, τα μέλη της ομάδας αγόραζαν σπίτια και αυτοκίνητα.

Οι τρόποι που έμπαιναν στα καταστήματα για να αφαιρέσουν εμπορεύματα ήταν συγκεκριμένοι και άκρως μελετημένοι αφού προϋπέθεταν και κατοχή μηχανισμών αφαίρεσης αντικλεπτικών συστημάτων, για να μη «χτυπάνε» τα αντικείμενα ως απλήρωτα στην έξοδο!

Οι τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν στα Βριλήσσια λίγο αφότου είχαν  διαπράξει κλοπή από δύο καταστήματα.

Στο Γαλάτσι συνελήφθη  και  ένας 42χρονος ομοεθνής τους, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ως ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τουλάχιστον επτά  ακόμη άτομα.

Από έρευνες σε οικίες και κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άνω των -4.000- τεμαχίων ειδών ένδυσης και υπόδησης, -1.000- τεμάχια ειδών οικιακής χρήσεως και προϊόντων σούπερ μάρκετ, -6- μηχανισμοί αφαίρεσης αντικλεπτικών συστημάτων, ειδικά διαμορφωμένες τσάντες που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές, πλήθος χειρόγραφες σημειώσεις με εμπορεύματα και χρηματικά ποσά, λίστα με αποστολές χρημάτων μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς καθώς και πλήθος καρτών Τραπεζών.

Οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που τους στηρίζουν, να τους δώσουν και… Όσκαρ εφευρετικότητας… 

Κ.Π.