ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα του,Πνευματικού κέντρου στην Χώρα Μεσσηνίας για να παρακολουθήσει την προγραμματισμένη εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας, με ομιλητές τον Βουλευτή της Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό και τον Ευρωβουλευτή, Γεώργιο Επιτήδειο.

Πρώτος το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μεσσηνίας Δημήτρης Σαρατσιώτης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους σ’ αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και δίνοντας το λόγο στον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο.

Στον λόγο του ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος, αναφέρθηκε στις αξίες του Ελληνικού Έθνους, για τους αιώνιους αγώνες που έδωσε και δίνει για την ελευθερία του, αγώνες και αξίες μόνο η Χρυσή Αυγή αναδεικνύει, σέβεται και πρεσβεύει. Τόνισε επίσης ότι τα κόμματα που επέβαλαν τις μνημονιακές πολιτικές και τις υπηρετούν εις βάρος του Ελληνικού λαού, είναι μπλεγμένα σε σκάνδαλα και μαύρο χρήμα, αδιαφορώντας για την τύχη των Ελλήνων. Μόνη αληθινή δύναμη η Χρυσή Αυγή, για αυτό την πολεμούν και την φιμώνουν.

Στην συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης Νικόλαος Ρουσσόπουλος αναφέρθηκε στην δίκη παρωδία της Χρυσής Αυγής και στο σαθρό κατηγορητήριο που έστησε η παράγκα Σαμαρά.

Τον λόγο τέλος έλαβε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός όπου ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε πως το μόνο που κάνει το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι να ποινικοποιεί το σύνολο του Ελληνικού λαού εις βάρος των ομοφυλόφιλων, των λαθρομεταναστών και κάθε είδους αλλόφυλων με τα νομοσχέδια τα οποία φέρνουν και ψηφίζουν στην Βουλή. Αναφέρθηκε επίσης στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, από το σύνολο του συνταγματικού τόξου.

Μίλησε για την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μέσω των πλειστηριασμών, για την λαθρομετανάστευση και τις Μ.Κ.Ο, που χρηματοδοτούνται με άφθονο χρήμα από το υστέρημα των Ελλήνων και για τα χαρτιά «ιθαγένειας» που λαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, εστιάζοντας στο μελλοντικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί, καθώς οι Έλληνες στο μέλλον θα αποτελούν μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Στην συνέχεια δεν έλειψε η συζήτηση για τις μνημονιακές πολίτικες που κατάντησαν τον αγροτικό κόσμο επαίτη, γιατί με τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων γίνονται ξεφτιλίζονται και υποβαθμίζονται τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα.

Μόνη Εθνική αντίσταση σε όλα αυτά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.

Τέλος όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhthos-kosmou-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sthn-chwra-messhnias#ixzz5G8WTcPDJ