ΕΛΕΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ «ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ «ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ»!

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Βούτσης! Ο οποίος, προ ολίγων μηνών έδωσε εντολή να απελευθερωθούν οι παρακρατικοί «ακτιβιστές» του Ρουβίκωνα που είχαν «εισβάλλει» στην βουλή και να τους πάνε οι αστυνομικοί στα σπίτια τους με τα περιπολικά, ο δε γιός του είναι πασίγνωστος «κοινωνικός αγωνιστής» (καταδικασθείς στο παρελθόν για ληστεία υπέρ του «επαναστατικού ταμείου» και επί της υποδοχής του αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα μόλις βγήκε με άδεια από τον Κορυδαλλό).

Ως και αυτός, λοιπόν, ο θιασώτης της «καλής» βίας της ακροαριστεράς, εξέδωσε ανακοίνωση, βαφτίζοντας «φασιστική βία» την αυθόρμητη έκρηξη της λαϊκής οργής κατά του Μπουτάρη:

«Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, άξιου εκλεγμένου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, που έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η πόλη και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να είναι ανοικτή και σύγχρονη. Να μην αναρωτηθεί κανείς για ποιόν “χτυπάει η καμπάνα”, γιατί ακόμα και οι κυνικοί της πολιτικής που χαϊδεύουν την ακροδεξιά εκτίθενται ανεπανόρθωτα».

Έλα, όλα τα «μωρά» της «καλής» βίας της αριστεράς, στην… πίστα!